ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ

Λόγω του περιορισμένου αριθμού των δηλωθέντων αθλητών του πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου, προβλέπεται ότι σε μερικά αγωνίσματα δεν θα γίνει προκριματικός. Καλούμε τους υπευθύνους να ανακοινώσουν έγκαιρα τα αγωνίσματα αυτά για τους παρακάτω λόγους.  (Απευθυνθήκαμε τον  υπεύθυνο της ηλεκτρονικής σελίδας του ΣΕΓΑΣ κ. Μπάμπη Ζαννιά για να φτάσει σίγουρα και έγκαιρα η πρότασή μας στους υπευθύνους. Γράψαμε στον κ. Ζαννιά.

Μπάμπη γεια σου,
Γράφω σε σένα γιατί ξέρω ότι θα ενδιαφερθείς και θα βρεθεί λύση.
Παράλληλα με τις λίστες συμμετοχών θα πρέπει «οι υπεύθυνοι» να ανακοινώνουν «ΕΓΚΑΙΡΑ»  και σε ποια αγωνίσματα δεν θα γίνουν προκριματικοί. Για όλους εμάς που θα έρθουμε στην Αθήνα από μακριά έχει μεγάλη σημασία.
1) Μερικοί αθλητές είναι φοιτητές και έχουν υποχρεώσεις  την προηγούμενη μέρα. Αν δεν γίνει προκριματικός μπορούν να τα προλάβουν όλα. Ταξιδεύουν την ημέρα των αγώνων και είναι παρόντες στον τελικό.
2) Επί πλέον οι σύλλογοι αποφεύγουν περιττά έξοδα (σημαντικό στοιχείο στις μέρες μας). Ταξιδεύουν το πρωί και είναι στην ώρα τους για τον τελικό χωρίς να χρειάζονται περιττές διανυκτερεύσεις  και περιττά έξοδα.

3) Ένα δεύτερο σημείο που θα πρέπει (τουλάχιστον για το επί κοντώ) να προσέξουν οι αρμόδιοι είναι το αρχικό ύψος του τελικού. Όπως βλέπω στις δηλώσεις υπάρχουν και αθλητές  που δηλώθηκαν με επιδόσεις σχετικά χαμηλές για το αρχικό ύψος του τελικού (4.60). Φαντάζομαι ότι σχεδίαζαν να κάνουν έναν αγώνα στον προκριματικό αφού τα ύψη εκεί ήταν 4.20, 4.40, 4.50,4.60.
Αν δεν γίνει προκριματικός, όλοι αυτοί δεν έχουν καμία τύχη αν αρχίσουν από το 4.60. 
Από την άλλη για όλα τα κάθετα άλματα το αρχικό ύψος του τελικού είναι χαμηλότερο από το όριο πρόκρισης (βλέπε προκήρυξη) στο επί κοντώ (Α) χρόνια τώρα το ίδιο !!!

Πρόταση:  Να χαμηλώσει το αρχικό ύψος και στο Ε.Κ. (Α) για να έχουν ελπίδες για ένα πετυχημένο άλμα και όσοι είναι δηλωμένοι με επίδοση κάτω από το 4.60. (Εννοείται με το ίδιο σκεπτικό να προσεχθούν και τα κορίτσια στο Ε.Κ. αλλά και το ύψος (Α & Γ) αν χρειάζεται).

Ξέρω ότι θα το μελετήσεις γι’ αυτό και σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

print

Written by