ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Η  προκήρυξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου λέει ότι «Ο ΣΕΓΑΣ θα αναλάβει τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής μέχρι τριών (3) αθλητών/τριών σε κάθε αγώνισμα των συλλόγων της περιφέρειας … με την προϋπόθεση να είναι στην 3αδα της τελικής κατάταξης!  Προσέξτε και το άλλο.  Οι αθλητές της επαρχίας αν προπονούνται στην Αθήνα δεν δικαιούνται εξόδων!

Αν τώρα συνδυάσουμε τις περιπτώσεις έχουμε:
1) Οι κορυφαίοι αθλητές βρίσκονται στο λεκανοπέδιο της Αττικής.
2) Οι καλοί αθλητές της επαρχίας  μετακόμισαν, ζουν και προπονούνται στην Αθήνα.
3) Ή έχουν μεταγραφεί σε συλλόγους της Αθήνας.
4)  Ακόμη και αυτοί που μεταγράφηκαν σε άλλους συλλόγους αλλά προπονούνται στην Αθήνα (πάλι δεν δικαιούνται).
5) Με την επαρχία να μη διαθέτει κλειστό στίβο της προκοπής οι εναπομείναντες καλοί αθλητές  σε συλλόγους μακριά από την Αθήνα, θα πρέπει να είναι «Θεοί» για να καταφέρουν να είναι στη τριάδα.

Με άλλα λόγια, η προκήρυξη μας λέει:  «Σύλλογοι της επαρχίας μην κατεβάζετε αθλητές στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Αθήνας, δεν είναι για εσάς και για τους αθλητές σας εκτός και αν θέλετε να ξοδέψετε ήδη, για πρωτάθλημα που δεν αξιολογείται, τα μισά χρήματα που δικαιούστε για όλο το χρόνο! (Βλέπετε το προηγούμενο άρθρο με την ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ).

Και φτάνει ο κόμπος στο χτένι:  Δηλαδή ο κάθε σύλλογος να κατεβάσει στους αγώνες τους αθλητές που έχουν πιθανότητες να είναι στην τριάδα! Από τη μια δεν υπάρχουν αγώνες στην επαρχία και από την άλλη κανένας δεν στηρίζει τη συμμετοχή των αθλητών στο μοναδικό Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Το ρεζουμέ για το Σύλλογό μας και τους αθλητές μας.
Η συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα (με τα έξοδα να τα καλύπτει ο σύλλογος), θα εξαρτηθεί από τα μέχρι τότε αποτελέσματα στις ημερίδες. Αθλητές με επιδόσεις που θα είναι στις 8 καλύτερες του Κλειστού θα δηλωθούν για να αγωνιστούν εφόσον το προτείνουν οι προπονητές τους.
Αθλητές που επιθυμούν να αγωνιστούν αλλά δεν καλύπτουν τα κριτήρια του συλλόγου θα πρέπει να κατέβουν με δικά τους έξοδα. Προτάσεις των προπονητών θα ληφθούν σοβαρά υπόψη αλλά τον τελικό λόγο θα έχουν οι  Έφοροι Στίβου του ΑΣ ΡΗΓΑΣ  (Α) κ. (Γ) κ.κ. Σταύρος Καρματζόγλου και Βλαδίμηρος Σολομωνίδης.
Κανένας αθλητής δεν θα κατεβεί στους αγώνες για βόλτα (με έξοδα του συλλόγου).
 

print

Written by