Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ

Με εκπροσώπους σε πέντε αγωνίσματα συμμετέχει ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου. Οι αθλητές που θα αγωνιστούν είναι:
Στο Επί κοντώ (Α) Στυλιανού Νίκανδρος, Μπέλος Θεοφάνης· δηλώθηκε και θα αγωνιστεί και ο Σπυρόπουλος Νίκος που βρίσκεται με την υπηρεσία του στην Αθήνα.
Στο Επί κοντώ (Γ) θα αγωνιστεί η Δήμητρα Σολομωνίδου (θα ταξιδέψει το πρωί της Τρίτης μαζί μας και θα αγωνιστεί την ίδια μέρα στον τελικό (Αφού πριν από λίγο ανακοινώθηκε ότι δεν θα γίνει προκριματικός τόσο στο επί κοντώ (Γ) όσο και στο επί κοντώ (Α).
Δεν θα γίνει επίσης προκριματικός και στα αγωνίσματα Ύψος (Α), Τριπλούν (Γ) και 60 εμπόδια (Α) και (Γ).
Στο Μήκος (ο Κνήτης Εμμανουήλ).
Στο Τριπλούν (Παπανικολάου Αθανάσιος) και
Στα 400 μ. (ο Ρεζές Παρασκευάς-Κων/νος).

Η σύνθεση της αποστολής έγινε με κριτήριο την προσπάθεια των παιδιών και τη φυσική κατάσταση που βρίσκονται την εποχή αυτή. Άλλοι  αθλητές επιδιώκουν μια καλή επίδοση και άλλοι κατεβαίνουν για να αποκτήσουν την εμπειρία των αγώνων. Στους αγώνες θα παραβρεθούν και οι προπονητές κ.κ. Τριανταφύλλου Κώστας, Παπαϊακώβου Γεώργιος και Κατσίκας Φώτιος. Η μετάβαση θα γίνει με τρένο και με Ι.Χ. για να μεταφέρουμε και τα κοντάρια. Η εκκίνηση του Ι.Χ. από το Καυτανζόγλειο στις 08:30 (Κατσίκας. Στυλιανού, Παπανικολάου, Σολομωνίδου) και η επιστροφή μετά τους αγώνες, με τον ίδιο τρόπο. Η μία διανυκτέρευση της αποστολής θα γίνει στο HOTEL MISTRAL στην Καστέλλα,  τηλ. 210 4117675.

Τονίζεται ότι οι αθλητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους: τα Δελτία τους (όσοι τα πήραν για να τα θεωρήσουν) καθώς και τις  φόρμες και τις αγωνιστικές στολές του συλλόγου. (Τέρμα τα γούρικα μπλουζάκια και οι άλλες δικαιολογίες. Ακούνε ο Πάρις και ο Μανώλης);

print

Written by