ΕΥΤΥΧΩΣ! ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΟΙ ΔΩΡΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟΥ

Ποιος θα περίμενε ότι για να φέρει ένας γονιός το παιδί του στο Καυτανζόγλειο θα πρέπει να πληρώσει ακόμη και την είσοδο στο παρκινγκ του Σταδίου!  Ναι καλά ακούσατε, από αύριο Πέμπτη 1-3-2012 η είσοδος στο παρκινγκ από την πλευρά του Μουσείου θα χρεώνεται. Η καταγραφή και μόνον του αριθμού του αυτοκινήτου θα χρεώνεται αυτόματα με 1 €. Με άλλα λόγια η είσοδος στο παρκινγκ του Καυτανζογλείου τιμάται όσο και η παραμονή για μία ώρα (1 €). 

Κάποτε σχολεία, εκκλησία, καθηγητές, δάσκαλοι, και γενικά  όλοι οι Εκπαιδευτικοί και κοινωνικοί Φορείς αναγνώριζαν τον Αθλητισμό ως «κοινωνικό αγαθό».  Μεγάλοι δωρητές διέθεσαν τις περιουσίες τους να κτίσουν Στάδια και γυμναστήρια για να αθλείται η νεολαία. Το ίδιο έκανε και η  οικογένεια Καυτανζόγλου  η οποία διέθεσε την περιουσία της για να κτιστεί το ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ.  
Πώς θα ένοιωθαν άραγε οι μεγάλοι αυτοί ευεργέτες της Θεσσαλονίκης, αν μάθαιναν  την κατάντια  της  προσφοράς τους; Πώς να ένοιωθαν αν άκουγαν ότι ο κάθε γονιός που θέλει να φέρει το παιδί του στο Στάδιο θα πρέπει να πληρώσει ακόμη και την …. είσοδο στο παρκινγκ;
Τόσο χαμηλά φτάσαμε που  κανείς δεν δίνει δεκάρα για τις επόμενες γενιές; Από τη μια φορτώνουμε στα σημερινά παιδιά τα λάθη τα δικά μας και των πατεράδων μας και από την άλλη τους στερούμε ακόμη και την πρόσβαση  στον αθλητισμό την μόνη πηγή από όπου θα μπορούσαν να γνωρίσουν ΑΡΧΕΣ και ΑΞΙΕΣ που θα τους χρησίμευαν στη ζωή τους.

Καλούμε την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης,
να συγκεντρώσει όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς (αθλητικούς συλλόγους, γονείς, προπονητές, αθλητές και … κάθε θιγόμενο) για να υπερασπιστούμε το δικαίωμα στον αθλητισμό, δικαίωμα που θίγει και καταργεί η ελεγχόμενη πρόσβαση στο ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ.

print

Written by