Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ

Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΙΝΓΚ στο ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ

Να υποθέσουμε ότι η εικόνα που αντικρίσαμε σήμερα στο πάρκινγκ του Καυτανζογλείου, γύρω στις 18:00 είναι συνειδητή αντίδραση των γονέων και των αθλουμένων επισκεπτών του Σταδίου; Ελάχιστα αυτοκίνητα και τα περισσότερα των υπαλλήλων της εταιρίας που εκμεταλλεύεται το Πάρκινγκ.  Η φωτογραφία από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του Πάρκινγκ.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΚΙΝΓΚ

Το λάθος της Επιτροπής Διοίκησης είναι ότι με την ενοικίαση του χώρου στάθμευσης μετέφερε αυτόματα το οικονομικό πρόβλημα του Σταδίου  στον γονέα και τον αθλούμενο γενικότερα.  Αντί να ψάξει να βρει ευρέως αποδεκτές λύσεις και ανώδυνες για τον ερασιτέχνη αθλούμενο προτίμησε την πιο εύκολη. Τα «κάρβουνα» που είχε στην αγκαλιά της  (η  Ε.Δ.) τα έκανε πάσα στον πιο αδύνατο (στον γονέα και τον αθλούμενο).  Το να βρίσκουμε τέτοιες λύσεις στα οικονομικά προβλήματα των ιδρυμάτων είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και καθίσταται κραυγαλέα περίπτωση όταν εφαρμόζονται σε ιδρύματα που προέρχονται από δωρεές των συνανθρώπων μας. Το Καυτανζόγλειο έγινε με δωρεά των μελών της οικογένειας Καυτανζόγλου για να στεγάσει την αθλούμενη νεολαία της περιοχής!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟΥ

Αν και δεν συμφωνούμε με τον τρόπο που επέλεξε η επιτροπή διοίκησης (Ε.Δ. ) να συμπληρώσει τα έσοδα του Σταδίου, έχουμε εναλλακτική πρόταση που θα μετριάσει την απρέπεια που έγινε στο ΕΘΝΙΚΟ Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Το πάρκινγκ να λειτουργεί (ακόμη και με αυξημένο τιμολόγιο) τις ημέρες που υπάρχουν ποδοσφαιρικές συναντήσεις. Να παρκάρουν όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα ή έναν αγώνα μπάσκετ από το διπλανό Ιβανώφειο ή ακόμη και τις διάφορες εκδηλώσεις στο Μουσείο.

Τις καθημερινές, που φέρνουν οι γονείς τα παιδιά τους ή ακόμη και οι αθλούμενοι να μπορούν να παρκάρουν ελεύθερα είτε επιδεικνύοντας κάποια κάρτα που θα τους χορηγήσει το Στάδιο (σε συνεργασία με τους συλλόγους) είτε κάνοντας χρήση των αθλητικών δελτίων  του ΣΕΓΑΣ, είτε …είτε,  υπάρχουν δεκάδες λύσεις.

Το σημαντικό είναι να θελήσει η Ε.Δ. να κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση και θα βρεθούν δεκάδες λύσεις.  Με προσεγμένες ρυθμίσεις και τα σχετικά έσοδα θα έχει το Στάδιο αλλά τόσο ο γονέας όσο και ο ερασιτεχνικός αθλητισμός δεν θα … εξοντωθούν.

Καλούμε την Επιτροπή Διοίκησης να μελετήσει την πρόταση και αν χρειαστεί να επανακαθορίσει το τίμημα  της ενοικίασης  με τον ιδιώτη που ανέλαβε την εκμετάλλευση του χώρου. Αντί να πάρει το Στάδιο π.χ. 3000 € το μήνα ας πάρει 2000 ή 2.500 €, σίγουρα θα βρεθεί λύση, αρκεί να το θελήσει και να κινηθεί προς τη σωστή κατεύθυνση.

Με τιμή
Κατσίκας Φώτιος

print

Written by