ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΑΔΙΟΥ 

Αν και δεν συμφωνούμε με τον τρόπο που επέλεξε η επιτροπή διοίκησης (Ε.Δ.) να συμπληρώσει τα έσοδα του Σταδίου (βάζοντας στο ίδιο σακούλι όλους όσους εισέρχονται στο πάρκινγκ του Καυτανζογλείου) έχουμε πρόταση που θα μετριάσει το κακό που έγινε στο ΕΘΝΙΚΟ Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Το πάρκινγκ να λειτουργεί (ακόμη και με αυξημένο τιμολόγιο): 1) Για όσους δεν έχουν καμία σχέση με το Καυτανζόγλειο και θέλουν να παρκάρουν για να πάνε π.χ. στην  αγορά.
2) Για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα ή έναν αγώνα μπάσκετ ή Βόλεϊ στο διπλανό Ιβανώφειο ή ακόμη και τις διάφορες εκδηλώσεις στις αίθουσες του Μουσείου.

Να είναι ελεύθερη η είσοδος  1) Για τους γονείς που φέρνουν τα παιδιά τους να γυμναστούν στο Στάδιο, για τους αθλητές που γυμνάζονται στο Στάδιο, για το προσωπικό των συλλόγων (προπονητές, παράγοντες κ.ά) και για όσους άλλους κρίνει το Στάδιο. Οι παραπάνω να μπορούν να παρκάρουν ελεύθερα είτε επιδεικνύοντας κάποια κάρτα που θα τους χορηγήσει το Στάδιο (σε συνεργασία με τους συλλόγους) είτε κάνοντας χρήση των αθλητικών δελτίων του ΣΕΓΑΣ, είτε …είτε, υπάρχουν δεκάδες λύσεις.

Το σημαντικό είναι να θελήσει η Ε.Δ. να κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση και θα βρεθούν δεκάδες λύσεις. Με προσεγμένες ρυθμίσεις, και τα σχετικά έσοδα θα έχει το Στάδιο αλλά και οι γονείς και γενικότερα ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, δεν θα … εξοντωθούν.

Καλούμε την Επιτροπή Διοίκησης να μελετήσει την πρόταση και αν χρειαστεί να επανακαθορίσει το τίμημα της ενοικίασης με τον ιδιώτη που ανέλαβε την εκμετάλλευση του χώρου.
Αντί να πάρει το Στάδιο π.χ. 3000 € το μήνα ας πάρει 2000 ή 2.500 €, σίγουρα θα βρεθεί λύση, αρκεί να το θελήσει και να κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση.

Θεσσαλονίκη 2-3-12,
Με τιμή,
Κατσίκας Φώτιος

print

Written by