ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΟΥ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟΥ ΚΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Προσπαθούμε να ενημερωθούμε (για να ενημερώσουμε και εσάς) για την υπόθεση πάρκινγκ Καυτανζογλείου. Από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ μαθαίνουμε ότι κανένα έγγραφο δεν έφτασε στα γραφεία από το Καυτανζόγλειο, που να καθορίζει τις ενέργειες των συλλόγων και γενικά των ενδιαφερομένων.

Από την άλλη, φτάνουν (προφορικές) εντολές στην ΕΑΣ να συγκεντρώσουν στοιχεία για τους υποψήφιους δικαιούχους «κάρτας» για το 2ο πάρκινγκ. Φυσικό είναι όταν ρωτάμε τους υπαλλήλους να μην μπορούν να μας δώσουν συγκεκριμένες απαντήσεις , αφού όλα κυκλοφορούν στο «κουβεντιαστό» (η προφορική ενημέρωση έγινε από τον κ.  Α. Τσιφτσόγλου.)
Δεν γνωρίζουμε αν στον κ. Α. Τσιφτσόγλου (ως μέλος της Ε.Δ. του Καυτανζογλείου) έχει ανατεθεί  να ενημερώνει προφορικά και αόριστα όποιους συναντά. Το σίγουρο είναι ότι αυτού του είδους η ενημέρωση, για ένα τόσο λεπτό θέμα, είναι επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.

Παρακαλούμε τους υπευθύνους του Σταδίου να «κάνουν  τον κόπο»!  να  ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους (συλλόγους, γονείς, ελεύθερα αθλούμενους, αθλητές, υπαλλήλους κ.α.) εγγράφως.
Μία ανακοίνωση προς κάθε ενδιαφερόμενο, θα ήταν η πλέον αρμόζουσα ενημέρωση.

Αν τελικά οι λίστες και οι καταστάσεις των όσων (πιθανά) θα πάρουν κάρτα για το 2ο πάρκινγκ (αυτό ακούγεται), γίνουν στο «κουβεντιαστό»,  άλλα προβλήματα (πιο σοβαρά) θα προκύψουν…

Θα παρακαλούσαμε και το Δ.Σ. του Συνδέσμου  προπονητών Στίβου (ΣΠΣΒΕ)  να τοποθετηθεί  επί του θέματος, όπως κάνει τελευταία και για άλλα σχετικά θέματα. Η υπόθεση πάρκινγκ αφορά όλους όσους παραπάνω αναφέρουμε αλλά και μέσω αυτών και τους προπονητές  Στίβου.

print

Written by