ΔΕΥΤΕΡΑ 12-3-2012 Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Η  Γ.Σ. που αναβλήθηκε την προηγούμενη Δευτέρα,  λόγω του ποδοσφαιρικού αγώνα,  θα πραγματοποιηθεί  την προσεχή Δευτέρα 12-3-2012 και ώρα 19:30 στην αίθουσα Τύπου στο Καυτανζόγλειο Στάδιο (Η αίθουσα που κόψαμε την πίτα του συλλόγου, 1ος όροφος στα γραφεία του Σταδίου. Η είσοδος των γραφείων, από την Αγίου Δημητρίου). Η Γενική συνέλευση είναι η Ετήσια Τακτική που προβλέπεται από το καταστατικό και είναι η δεύτερη (δηλαδή θα υπάρχει απαρτία ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων).  Πληροφοριακά Ενεργά Μέλη, με δικαίωμα ψήφου είναι τα παρακάτω 47 Μέλη. Οι γονείς και φίλοι του συλλόγου που επιθυμούν να γίνουν Ενεργά Μέλη μπορούν αφού συμπληρώσουν και υποβάλουν στο Δ.Σ. την παρακάτω ΑΙΤΗΣΗ εγγραφής Ενεργού Μέλους (ακόμη και την ημέρα της Γ. Συνέλευσης).
Τα θέματα είναι Απολογισμός 2011, έγκριση και απαλλαγή του Δ.Σ. από τα πεπραγμένα του 2011, προϋπολογισμός 2012 και «ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2012».
Επαναλαμβάνουμε ότι το καθιερωμένο Μηνιαίο Δ.Σ.,  για τον Μάρτιο δεν θα γίνει αφού όλοι θα βρεθούμε στη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας.

print

Written by