ΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ

Πριν μερικές ημέρες είχαμε τη διαβεβαίωση ότι σύντομα θα μάθουμε ΟΛΟΙ τι ακριβώς σχεδίασε η Επιτροπή Διοίκησης του Καυτανζογλείου. Οι υπεύθυνοι δεσμεύτηκαν να ενημερώσουν εγγράφως, μέσω της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, τους συλλόγους αλλά φαντάζομαι και όλους τους ενδιαφερόμενους για την απαράδεκτη κατάσταση του αποκλεισμού από τη χρήση των χώρων στάθμευσης «των ανθρώπων» του Σταδίου. Σήμερα η ΕΑΣ μας έστειλε με ΦΑΞ  διάφορα έγγραφα χωρίς όμως να υπάρχει τίποτε εκ μέρους του Σταδίου για το επίμαχο θέμα του Πάρκινγκ. Από την άλλη κανένας Φορέας (ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, ΣΠΣΒΕ, Κ.Υ.Α.θ.), δεν αναλαμβάνει πρωτοβουλία για να ενώσει τις φωνές διαμαρτυρίας που όσο πάει πληθαίνουν. Με άλλα λόγια απλά παρακολουθούν και δεν νοιάζονται!!!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ – ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ – Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΔΕΙΟΥ  ΠΑΡΚΙΝΓΚ

Θα περιμένουμε μέχρι αύριο (Παρασκευή 9-2-12 ώρα 14:00) και εφόσον δεν λυθεί το θέμα των χώρων στάθμευσης του Καυτανζογλείου, θα ζητήσουμε την εξουσιοδότηση από τους ενδιαφερόμενους (Συλλόγους, Γονείς, προπονητές, εργαζομένους στο Στάδιο, αθλητές, ελεύθερα αθλούμενους, φοιτητές ΤΕΦΑΑ, κ.ά – σταματάω μήπως και παραλείψω κάποια κατηγορία ενδιαφερομένων …) και αφού ακούσουμε  τις προτάσεις σας, θα προχωρήσουμε σε συντονισμό  των ενεργειών αντίδρασης (μέσα από τη σελίδα μας www.asrigas.gr).
Για να γίνει αυτό θα πρέπει με κάθε τρόπο (e-mail, έγγραφα, καταστάσεις με υπογραφές ενδιαφερομένων κ.ά.) να μας δείξετε ότι συμφωνείτε να αντιδράσουμε … και ότι δεν θα μας αφήσετε  μόνους. Περιμένουμε ένα απλό δείγμα ότι συμφωνείτε μαζί μας και ότι θα είσαστε δίπλα μας στις όποιες ενέργειες αποφασιστούν. (Το παρόν κείμενο θα το περάσουμε και στο facebookκαι περιμένουμε τις προτάσεις σας. Ακόμη και με ένα απλό like βοηθάτε.
Όσοι φίλοι είστε «αετοί»!  στα σχετικά μέσα επικοινωνίας …. Βοηθήστε.)

print

Written by