Ε.Δ. ΤΟΥ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟΥ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙΣ

Σε διαγωνισμό βιαστικών και απρόσεκτων κινήσεων επιδίδονται η Ε.Δ. και η διεύθυνση του Καυτανζογλείου. Σήμερα πρωί εστάλησαν δύο έγγραφα  (με διαφορά μιας ώρας) από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης προς τους συλλόγους.  Το 1ο έγγραφο (βιαστικό λανθασμένο και ελλιπές.)  Το 2ο έγγραφο (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ του 1ου.)
Τελικά,  το Στάδιο ζητάει με το 1ο έγγραφο, λίστα ονομάτων από μέλη των σωματείων που κάνουν χρήση του Σταδίου. Με το 2ο έγγραφο προσθέτει ότι η  λίστα αυτή θα πρέπει να περιλαμβάνει αποκλειστικά  και μόνον:  1) Τους επίσημους  προπονητές,  2) τους επίλεκτους αθλητές και 3) τους εφόρους των σωματείων.  
Τονίζεται ότι θα πρέπει να αναγράφεται αναλυτικά το όνομα, η ιδιότητα και ο αριθμός κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, για κάθε ενδιαφερόμενο, και να παραδοθεί στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ μέχρι την Τρίτη 13-3-12.

ΟΧΙ  –  ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ
Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΟΣ

Ως προπονητής  (που με τη λίστα βολεύομαι!) αισθάνομαι την ανάγκη να προτείνω τόσο στη Γ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ όσο και στους Αδελφούς Συλλόγους που έχουν έδρα το Καυτανζόγλειο,  να μην ανταποκριθούν στο αίτημα του Σταδίου. Να μη στείλουν τις αιτούμενες “λίστες διαχωρισμού” των ανθρώπων που χρησιμοποιούν το στάδιο. Δεν μπορεί να δοθεί κάρτα παρκαρίσματος π.χ. στον προπονητή και όχι στο γονιό που φέρνει το παιδί του για προπόνηση,  στον Έφορο και όχι στον Ταμία ή τον Πρόεδρο του Δ.Σ.,  στον επίλεκτο και όχι στον μη επίλεκτο αθλητή και τον  ελεύθερα αθλούμενο κ.ά. 
Στη δύσκολη εποχή που βρισκόμαστε και που όλοι ψάχνουμε απεγνωσμένα να βρούμε πράγματα να μας ενώνουν με το διπλανό μας δεν θα αφήσουμε και το παρκάρισμα να μας χωρίσει.
Ευχαριστούμε! την Επιτροπή Διοίκησης του Καυτανζογλείου για την τόσο πετυχημένη της προσπάθεια να μας βάλει να σκοτωθούμε μεταξύ μας για μια θέση παρκαρίσματος αλλά … “δεν θα πάρουμε”!
(Επαναλαμβάνω, αυτή είναι η προσωπική άποψη του υπογράφοντος  κ. Κατσίκα Φωτίου.)

(Την επίσημη απάντηση του ΑΣ ΡΗΓΑΣ για τη «λίστα»  θα τη δόσει η Γενική Συνέλευση του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, που θα γίνει τη Δευτέρα 12-2-12 στις 19:30,  στην αίθουσα τύπου του Καυτανζογλείου).

print

Written by