ΔΕΥΤΕΡΑ 12-3-2012 Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Αύριο, Δευτέρα 12-3-2012  19:30  θα γίνει η Γενική Συνέλευση ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Αγαπητοί μου φίλοι γεια σας,

Σας στέλνω:

1) Λεπτομέρειες για την αναβληθείσα Τακτική Γενική Συνέλευση:   Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012 στις 19:30 στην αίθουσα Τύπου του Καυτανζογλείου Σταδίου (1ος όροφος, η αίθουσα που κόψαμε την Πίτα).  Θέματα:  Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ  ΔΙΑΤΑΞΗ

2)  Ενημέρωση για την πρόσβαση στους χώρους στάθμευσης του Καυτανζογλείου (Μελών του συλλόγου, προπονητών, γονέων, μελών Δ.Σ. κ.ά) Το Α’ παρκινγκ (που βρίσκεται μπροστά στο κυλικείο), από 1-3-12 είναι πλέον ελεγχόμενο· νοικιάστηκε από το Καυτανζόγλειο σε ιδιώτη που το εκμεταλλεύεται (η είσοδος και μόνον χρεώνεται με 1 €, όσο και η παραμονή για μία ώρα).

Το Β’ παρκινγκ (είσοδος από την Αγίου Δημητρίου) έκλεισε και αυτό (λειτουργεί με κάρτα).

Σημ.:  Ελάτε από την πλευρά της Αγίου Δημητρίου και παρκάρετε όπου βρείτε (γύρω από τα τρεχούμενα νερά).

Σε αυτό θα έχουν πρόσβαση όσοι θα αποκτήσουν ηλεκτρονική κάρτα από το Στάδιο. (Η Επιτροπή Διοίκησης του Καυτανζογλείου ζήτησε από τους συλλόγους να παραδώσουν λίστες ονομάτων χωρίς να συμπεριλαμβάνονται οι γονείς και τα μέλη των συλλόγων).

Η Γ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα αποφασίσει για τον τρόπο που θα απαντήσουμε σε αυτή την απαράδεκτη πρόταση. Παρακαλούμε να είστε εκεί για να συζητήσουμε τον τρόπο που θα ενεργήσουμε.

Την προσωπική γνώμη του υπογράφοντος, (που όμως δεν είναι επίσημη άποψη του Δ.Σ. ή της Γ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ) μπορείτε να τη βρείτε στην πρώτη σελίδα του http://www.asrigas.gr/frontend/index.php

3) Κατάσταση των Ενεργών Μελών καθώς και Αίτηση για όποιον θέλει να γίνει Ενεργό Μέλος του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (δηλαδή να έχει δικαίωμα ψήφου στις Γ.Σ. καθώς και το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στο Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, θα βρείτε εδώ.

Κατάσταση των 48 Ενεργών Μελών

ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΟΥ ΜΕΛΟΥΣ

4) Η προπόνηση των παιδιών, θα γίνει κανονικά στην  προκαθορισμένη ώρα.

Να είστε καλά
Φώτιος Κατσίκας

print

Written by