Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΛΕΕΙ «ΟΧΙ» ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟΥ

Οι προπονητές και οι Έφοροι Στίβου του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, με την έγκριση και τις ευλογίες της Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου,  αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν έμπρακτα για τις απαράδεκτες συνθήκες πρόσβασης των αθλητών στο Καυτανζόγλειο.

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ αποφάσισε να μην στείλει στην Επιτροπή Διοίκησης «τη λίστα» με τα ονόματα προπονητών και των Εφόρων,  για να πάρουν κάρτα δωρεάν εισόδου στο 2ο Πάρκινγκ του Καυτανζογλείου.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η προσέλευση τόσο των προπονητών όσο και των αθλητών και των γονέων τους στο Καυτανζόγλειο, πρέπει να είναι ελεύθερη.

Ο Αθλητισμός υπάρχει γιατί υπάρχουν οι αθλητές, οι προπονητές, οι γονείς των αθλητών και οι παράγοντες (οι λάτρεις του αθλητισμού που στηρίζουν τους συλλόγους).

 Όλοι μαζί αποτελούν ένα ενιαίο σύνολο, και συνθέτουν το οικοδόμημα του Αθλητισμού. Όλοι μαζί και άρρηκτα συνδεδεμένοι είναι «ο Αθλητισμός». Κανένας δεν είναι λιγότερο σημαντικός ή περισσότερο αναγκαίος.

Με αυτό το πιστεύω, ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ αρνήθηκε να στείλει τη «λίστα της ντροπής” και του διαχωρισμού των ανθρώπων του αθλητισμού, στο Καυτανζόγλειο.

Θέλουμε να μπορούμε να κοιτάμε στα μάτια τους αθλητές μας και τους γονείς τους. Θέλουμε να ενεργούμε σύμφωνα τις αρχές μας και τις Αξίες στις οποίες πιστεύουμε.

Δεν θα αφήσουμε «μια Επιτροπή Διοίκησης του Καυτανζογλείου» ούτε «μια θέση παρκαρίσματος» να μπει ανάμεσά μας και να μας χωρίσει.

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΛΕΕΙ «ΟΧΙ»  ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟΥ

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΙ ΛΕΤΕ;

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ….  ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.

print

Written by