ΜΙΚΡΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΛΥΚΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εχθές, σήμερα και αύριο, (28-29-30 Μαρτίου) στο Καυτανζόγλειο και στο Στάδιο των Αμπελοκήπων, γίνονται οι αγώνες στίβου των Λυκείων σε Ανατολική και Δυτική Θεσσαλονίκη και των Γυμνασίων (μόνο στη Δυτική Θεσσαλονίκη). Η γενική εικόνα που αποκομίσαμε από την παρουσία μας στους χώρους σήμερα το πρωί είναι «Κάθε πέρυσι και καλύτερα»! Στα περισσότερα τεχνικά αγωνίσματα (άλματα, ρίψεις, εμπόδια κ.ά.) η συμμετοχή θυμίζει παραμεθόριες περιοχές, θυμίζει αγώνες σε γήπεδα όπου δεν υπάρχουν όργανα και υποδομή στίβου. Από μία αθλήτρια σε κάθε περιφέρεια στο Ε.Κ. Λυκείων,  δύο στα εμπόδια, δύο στο ύψος (στην Ανατολική) κ.α.
Με την ευκαιρία οι αθλήτριές μας που αγωνίστηκαν στο επί κοντώ, τα πήγαν πολύ καλά. Στην Ανατολική Θεσσαλονίκη επρώτευσε η Ναταλία Τριανταφύλλου 2.60 (με μεταλλικό παλμό)  ενώ στη Δυτική Θεσσαλονίκη η Δήμητρα Σολομωνίδου ήταν επίσης πρώτη με 3.30. Για τα υπόλοιπα παιδιά του Συλλόγου θα σας ενημερώσουμε αφού πρώτα ενημερωθούμε από τους ιδίους, ενώ για τα αποτελέσματα και των άλλων παιδιών θα σας τα κοινοποιήσουμε εφόσον τα βρούμε από τα Γραφεία Φ.Α.
Σήμερα 30-3-12 αγωνίστηκε στα 800 μ. Λυκείων ο Χρήστος Παπαχαρίσης όπου με 2′ 09″ ήρθε πρώτος (ο αχώνευτος) με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο. Μπράβο ψηλέ (πάρε 50 κάμψεις έτσι για … δώρο).

Μεγάλη “κόντρα” έχει ξεσπάσει ματαξύ των εφόρων του τμήματος Στίβου (Ανδρών και Γυναικών), για το ποιό τμήμα θα πάει καλύτερα!. Ο έφορος των (Ανδρών) κ. Καρματζόγλου Vs του Εφόρου των (Γυναικών) κ. Σολομωνίδη. Από την “κόντρα” αυτή κερδισμένοι είναι οι αθλητές και οι προπονητές (και στην παρούσα φάση ο υπογράφων), που φιγουράρει αγκαλιά με τις δύο “Αχώνευτες” κουκλάρες (νικήτριες στο επί κοντώ Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης),  τη Ναταλία Τριανταφύλλου και τη Δήμητρα Σολομωνίδη.

print

Written by