ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΟΥ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟΥ – Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Το άλλο που μάθαμε για το πάρκινγκ του Σταδίου, δεν σας το είπαμε!  Ε! που να το φανταστούμε και εμείς αφού σήμερα μάθαμε την αλήθεια (και συνεχίζουμε να μαθαίνουμε συνεχώς λεπτομέρειες).
Με το 1ο παρκινγκ καθαρίσαμε από νωρίς, είναι αυτό που βρίσκεται από την πλευρά του μουσείου και που η είσοδος χρεώνεται. Είπαμε ό,τι είπαμε και δεν ασχοληθήκαμε άλλο με το ρεζιλίκι της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου.
Το σημερινό «λαυράκι»  βρίσκεται στο 2ο πάρκινγκ, με είσοδο από την Αγίου Δημητρίου. Σε αυτό δόθηκαν 40  κάρτες στους «αρεστούς της Διοίκησης»  να φανταστείτε, ούτε οι υπάλληλοι των γραφείων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, ούτε οι φυσιοθεραπευτές του ιατρείου κ.ά. είναι στους «αρεστούς». Για τις υπόλοιπες κάρτες θα λειτουργήσουν «οι λίστες της ντροπής». Από τις προτάσεις των συλλόγων (έφοροι, επίσημοι προπονητές κ.ά.) θα δοθούν κάρτες σε επιλεγμένα άτομα (με χρέωση 20 € για την κάρτα και μηνιαία χρέωση 10 €. Το ποσό, ζητήθηκε να προπληρωθεί για ένα χρόνο ή δύο τρείς δόσεις!)
Ένας Θεός μας φύλαξε και ξεκαθαρίσαμε από νωρίς τη θέση μας, είπαμε -ΟΧΙ – και τουλάχιστον έχουμε το κεφάλι ψηλά. Όμως από τους άλλους Φορείς της πόλης, το Σύλλογο προπονητών Στίβου, τους άλλους συλλόγους, δεν είδαμε καμία διαμαρτυρία, κανένα έγγραφο που να δηλώνει τη διαφωνία προς την απαράδεκτη αυτή κίνηση της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου. (Διορθώνω, ο Α.Σ. ΠΑΟΚ  ΘΕΣ. δια του εφόρου του κ. Κεραμιδά, όπου βρει και όπου σταθεί διατυπώνει την αντίδρασή του). Οι υπόλοιποι, ας είναι καλά! θέλουν και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο!!!! όσοι δεχτούν να «βολευτούν» στο πάρκινγκ της ντροπής «αμαχητί», ας αναλογιστούν μόνο το μήνυμα που περνούν στους … αθλητές τους!
Ας είναι καλά η Επιτροπή Διοίκησης του Καυτανζογλείου που φορτώνει στις πλάτες του γονέα και του κάθε αθλούμενου τα λειτουργικά έξοδα του Σταδίου. Ας είναι καλά όσοι για τον Α ή Β λόγο λουφάζουν (ενώ αλλού είναι λαλίστατοι και μαχητικοί!)
Εμείς συνεχίζουμε να φωνάζουμε Είναι ντροπή!!!!.

ΟΧΙΣΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΘΛΗΣΗΣ

ΚΑΙ – ΕΙΔΙΚΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ

print

Written by