ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

«Νικητής»  στη ζωή δεν είναι αυτός που ποτέ δεν πέφτει. Νικητής είναι αυτός που όσες φορές και αν πέσει σηκώνεται και συνεχίζει και προσπαθεί να φτάσει στο στόχο του.
Η ειδοποιός διαφορά που θα αναδείξει τον νικητή στη ζωή, είναι η πηγή από όπου αντλεί τη δύναμη για σηκωθεί και να συνεχίσει. Κάποιοι διαθέτουν τεράστια ποσά ενέργειας που τις αντλούν από τις ανεξάντλητες εσωτερικές τους πηγές και όσες φορές και αν πέσουν σηκώνονται και συνεχίζουν. Αυτοί είναι οι πραγματικοί νικητές της ζωής «κάστρα πραγματικά». 
Υπάρχουν όμως και οι άλλοι που ίσως στις δύσκολες στιγμές θα χρειαστούν ένα βλέμμα, μια κουβέντα, ένα τίποτε,  για να «πάρουν μπροστά». Κάπως έτσι, ανθρώπινα, λειτουργεί και «η παρέα» του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Ευτυχώς στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ υπάρχουν «οι φύλακες άγγελοι» που όταν το φώς λιγοστεύει και όλα αρχίζουν να φαίνονται μαύρα,  στέλνουν μια αχτίδα φωτός και τα χρώματα ξανακάνουν την εμφάνιση τους.
Μακάρι, να μπορέσουμε όλοι να προσφέρουμε αυτήν την αχτίδα φωτός  σε όποιον τη χρειαστεί, για να σηκωθεί και να συνεχίσει· τότε και μόνον τότε θα δικαιούμαστε να λέμε ότι κάτι προσφέραμε, ότι κάτι πετύχαμε.
Το βίντεο που ακολουθεί είναι πηγή ενέργειας που κινεί και φωτίζει τα βήματα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Το βίντεο φτιαγμένο από την προπονήτρια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Σοφία Γκοτζαμάνη.    

Το τραγούδι που ακούγεται.

print

Written by