Ο ΕΦΟΡΟΣ ΣΤΙΒΟΥ «ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ» ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Ο Έφορος  Στίβου των Ακαδημιών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Κούτρας Ιωάννης, εφαρμόζει τακτική αυτοθυσίας στο Μαραθώνιο. 

Κύριε Κούτρα, είπαμε να αγαπάμε το σύλλογο, να συμμετέχουμε ως ΑΣ ΡΗΓΑΣ,  να τιμούμε τη στολή του συλλόγου σε αγώνες, κ.ά.  Όμως να τρέχω 42.195 μ. και να «αφήνω επίτηδες» τους  άλλους δρομείς  να με περνούν,  μόνο και μόνο για να βλέπουν στην πλάτη μου το σήμα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, τι να πούμε! τέτοια θυσία δεν την έχουμε ξαναδεί!  Εύγε!  κ. Κούτρα και για την τακτική σας αλλά και για τον τερματισμό σας σε έναν ακόμη Μαραθώνιο δρόμο:  
426  1243  ΚΟΥΤΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  Άνδρας – 1968 (40-44) – GRE – ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝ  1:57:40 1:57:19   4:12:544:12:33.

κ. Κούτρα προτείνουμε να αλλάξετε τακτική.  Για να κατορθώσετε και τα δύο (και τη διαφήμιση του ΑΣ ΡΗΓΑΣ αλλά και μια καλύτερη επίδοση)  σας προτείνουμε:  Στον επόμενο αγώνα, να αφήσετε όλους τους συμμετέχοντες να φύγουν μπροστά και να τους περνάτε έναν έναν και χαλαρά! (πάλι την πλάτη σας θα βλέπουν). Με αυτήν την τακτική και το σύλλογο θα διαφημίσετε αλλά και «τα άλογα της μηχανής σας»  θα αφήσετε ελεύθερα με αποτέλεσμα να  δούμε χρόνο κάτω από 4 ώρες.
Μόνο να έχετε το νου σας γιατί και ο έτερος  Έφορος κ. Σταύρος Καρματζόγλου, “ανεβαίνει αγωνιστικά” και πολύ γρήγορα τον βλέπω  να σας κοντράρει στο … Μαραθώνιο.

print

Written by