Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ «ΠΑΡΩΝ» ΣΤΑ ΜΠΕΚΙΑΡΕΙΑ – ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα συμμετάσχει στα “Μπεκιάρεια 2012” με αντιπροσωπεία αθλητών του για δύο λόγους. 

1) Η συμμετοχή των εμπλεκομένων με τον αθλητισμό σε αγώνες,  είναι «το κερασάκι στην τούρτα» της καθημερινής προπόνησης.
Για μερικούς φίλους (γονείς) θα χρειαστεί να κάνουμε ένα σύντομο διαχωρισμό μεταξύ «Μαζικού αθλητισμού» (γυμνάζομαι για τα οφέλη της γύμνασης) και του «Αγωνιστικού Αθλητισμού» που εκτός των παραπάνω, εμπεριέχει και την προσπάθεια να ξεπερνώ συνεχώς τον εαυτό μου· Αν μέσα από αυτήν την προσπάθεια έρθει και ο πρωταθλητισμός  (γιατί γεννήθηκα με ξεχωριστά χαρίσματα και  ικανότητες),  τότε …. καλώς να έρθει.
Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ως αθλητικός σύλλογος, στοχεύει στο να ξεπερνούν οι αθλητές του τον εαυτό τους τόσο στην προπόνηση όσο και στον αγώνα.  Ο Αγώνας  διεγείρει  μοναδικά και πρωτόγνωρα  συναισθήματα.  Όλα αυτά δεν μπορεί κάποιος να τα γνωρίσει,  παρά μόνον μέσα από τη διαδικασία του αγώνα. Τα συναισθήματα που βιώνει ο αθλητής στον αγώνα, είναι συγκλονιστικά είτε αναφερόμαστε στον πρωτοεμφανιζόμενο 10χρονο αθλητή είτε στον διεκδικητή του Ολυμπιακού μεταλλίου.

2) Με τη συμμετοχή μας θέλουμε να Τιμήσουμε «ΤΑ ΜΠΕΚΙΑΡΕΙΑ 2012»  και τους διοργανωτές των αγώνων, των οποίων η συμβολή στο οικοδόμημα του Αγωνιστικού Αθλητισμού, δυστυχώς δεν τονίζεται όσο πρέπει. Τόσο η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΣΕΡΡΩΝ όσο και ο Μ.Σ. ΟΡΦΕΑΣ  ΣΕΡΡΩΝ δραστηριοποιούνται και προσφέρουν αγωνιστικές ευκαιρίες στους αθλητές της περιοχής των και όχι μόνον. Αν αναλογιστούμε ότι η διοργάνωση αγώνων από τον ΣΕΓΑΣ,  τις κατά τόπους ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ αλλά και τους Φορείς της Εκπαίδευσης, τείνει να εκλείψει, τότε θα πρέπει να αποδίδουμε «τα του Καίσαρος τω Καισαρι …» σε όσους έχουν τη διάθεση και την καλοσύνη να διοργανώνουν αγώνες και να προσφέρουν.

Συγχαίρουμε τους υπευθύνους της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΣΕΡΡΩΝ (και όλων των άλλων δραστήριων ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ) διότι εν μέσω καταιγίδας και αδράνειας των περισσοτέρων αυτοί είναι παρόντες και προσπαθούν και μάχονται. Είναι σημαντικό να προσέξουμε ότι διοργανώνουν “ΤΑ ΜΠΕΚΙΑΡΕΙΑ” συγχρόνως με τους Αγώνες ΠΠ/Β-ΠΚ/Β (με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια).
Μπράβο σας Κύριοι, πάλι μας βάλατε τα γυαλιά…

print

Written by