«ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗΣ» ΑΣ ΡΗΓΑΣ – Γ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ 3.90

Με τη συμμετοχή 8 αθλητών/τριών και Βετεράνων αθλητών έγινε η Ημερίδα Εγρήγορσης του ΑΣ ΡΗΓΑΣ στο άλμα επί κοντώ . Την καλύτερη επίδοση επέτυχε ο Γιώργος Τριανταφύλλου 1997 με 3.90. Η Σολομωνίδου Δημ. 3.10, ο Ανδρέας Ρίζος 3.50 (ήταν υπέροχος στο 3.60), Ο Σταύρος Καρματζόγλου 2.50, ο έφορος των (Α) του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (βάλαμε μπροστά! τα ξαναλέμε στην επόμενη ημερίδα), η Ρωξάνη Γιαννακάκη αν και καινούρια στο αγώνισμα πέρασε το 1.80.  Ακυρα άλματα είχαν οι Μπέλος Θεοφάνης και Τριανταφύλλου Ναταλία. Στη φωτογραφία οι συμμετέχοντες με τους Κριτές (γονείς) των αθλητών μας, έφορος του αγωνίσματος ο προπονητής. Ο Αγώνας κύλισε ομαλά, τον χαρήκαμε, βγάλαμε τα συμπεράσματά μας και ετοιμαζόμαστε για την επόμενη Ημερίδα για μετά το Πάσχα. Το ότι ήταν “Ημερίδα Εγρήγορσης” δεν αλλάζει τίποτε από την ουσία της Ημερίδας. Όσοι έκαναν ρεκόρ πήραν και τα μεταλλιάκια τους και φιγουράρουν επάνω στο Βάθρο.

1)  Το άλμα του Γιώργου Τριανταφύλλου στο 3.90 (μέχρι στιγμής η καλύτερη επίδοση  στην Ελλάδα για αθλητές της κατηγορίας ΠΠ/Α).
2)  Το άλμα του Απόστολου Σολομωνίδη στα 2.30 (στη συνέχεια πέρασε και το 2.40!).  Μπράβο Απόστολε. Ξηλώσου τώρα κ. Σολομωνίδη! (σε κάθε ρεκόρ ο Απόστολος τα οικονομάει!)
3) & 4) Τα άλματα της Σολομωνίδου Δ. Για να τα δει,  και να χωνέψει τα λάθη της.

  

  

print

Written by