ΖΑΧΑΡΙΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ (ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ)

Η επιτροπή διοργάνωσης των αγώνων «Γ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ» καλεί τους διοργανωτές των αγώνων «Γ΄ ΖΑΧΑΡΙΑΔΕΙΑ» σε συνάντηση-συζήτηση για τον καθορισμό των λεπτομερειών των αγώνων.
Το 2011 υπήρξε  ανάλογη συνεργασία και όλα κύλισαν ομαλά.
Για φέτος η επιτροπή των αγώνων «Γ  ΖΑΧΑΡΙΑΔΕΙΑ» δείχνει ότι «δεν πιστεύει» σε αυτού του είδους τη συνεργασία.  (Οι προσωπικές επαφές του κ. Κατσίκα με τους κ.κ. Τσίντσιλη, Σαρασλανίδη και  Παπαδόπουλο … δεν βοήθησαν).
Η διοργάνωση των δύο και μοναδικών αγώνων στίβου στη Θεσσαλονίκη χωρίς καμία συνεργασία, θεωρείται τουλάχιστον ελλιπής.  Διαταράσσει την  ισορροπία της προσφοράς της αγωνιστικής ευκαιρίας στην αθλούμενη νεολαία της περιοχής μας και όχι μόνον.Το να μπει το ίδιο αγώνισμα [π.χ. Ύψος (Α)] και στα ΖΑΧΑΡΙΑΔΕΙΑ και στα  ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ ενώ κάποια άλλα αγωνίσματα να μην μπουν σε κανέναν, θα είναι  λάθος. Η έλλειψη της συνεργασίας δεν συνάδει με το πνεύμα των αγώνων,  ιδιαίτερα επειδή γίνονται για να Τιμήσουμε τους ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ και ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ.
Η Οργανωτική επιτροπή των Γ  ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΩΝ επιθυμεί και για φέτος την ανάλογη συνεργασία και … όσο είναι καιρός  την  προτείνει.

print

Written by