ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ – Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης παραλάβαμε  την προκήρυξη του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Π/Κ. Σπεύδουμε να κοινοποιήσουμε την προκήρυξη, κυρίως για να βοηθήσουμε τους συλλόγους και να ενημερώσουμε τους  γονείς των αθλητών μας να γυρίσουν έγκαιρα γιατί το Σάββατο έχουν αγώνες! Στη συνέχεια θα διατυπώσουμε τις ενστάσεις μας για τον τρόπο που ενεργεί η Ομοσπονδία μας (Ο ΣΕΓΑΣ). Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ  Επειδή λείψαμε 4 ημέρες:  1) Τελικά τι έγινε με την αναστολή των δραστηριοτήτων του ΣΕΓΑΣ;  «Βάλαμε πλάτη» έχουμε δικαίωμα να μάθουμε. Ικανοποιήθηκαν τα αιτήματα της Ομοσπονδίας μας;  Αν και ψάξαμε στο διαδίκτυο τέτοια ανακοίνωση δεν είδαμε  Ίσως να μην ψάξαμε καλά!  2) Αν και η προκήρυξη κυκλοφόρησε σήμερα (Τετάρτη 18-4-12 στις 13:49) η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων ορίστηκε … μέχρι την Πέμπτη 19-4-12. Σχεδόν μία μέρα … ολόκληρη! Μπράβο ρε!!!!   (Ρε παιδιά! Ας οργανωθούμε … να γελάσουμε όλοι μαζί, ένας – ένας δεν έχει πλάκα!)

Βρήκαμε την απάντηση στο ερώτημά μας: (Από τη σελίδα του ΣΕΓΑΣ).
Μερική αναστολή της διακοπής της αγωνιστικής δράσης.

Μερική αναστολή της απόφασης διακοπής των εσωτερικών διοργανώσεων αποφάσισε ο ΣΕΓΑΣ για τα διασυλλογικά πρωταθλήματα του επόμενου(21-22/4) και μεθεπόμενου (28-29/4) Σαββατοκύριακου.
Για τις υπόλοιπες διοργανώσεις που διεξάγονται αρχές Μαΐου καθώς και εκείνες που αναβλήθηκαν, θα αποφασίσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ομοσπονδίας μετά την ανακοίνωση των τελικών αποφάσεων της πολιτείας σχετικά με την περικοπή των τακτικών επιχορηγήσεων του ΣΕΓΑΣ για το 2011 και 2012. Ημερ/νία Δημοσίευσης: 18/4/2012 2:08:09 μμ

Επαναλαμβάνουμε: !!!
(Ρε παιδιά!  Ας οργανωθούμε … να γελάσουμε όλοι μαζί, ένας – ένας δεν έχει πλάκα!)

print

Written by