ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ Point System & ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

Για τους μικρούς μας φίλους το να καταφέρουν να πάρουν ένα αυτοκολλητο είναι μεγάλη υπόθεση.

Παράλληλα με την προπόνηση στα διάφορα αγωνίσματα, οι μικροί μας αθλητές έχουν στο μυαλό τους να συμπεριφέρονται κόσμια, να τηρούν το “Ευ αγωνίζεσθαι” και γενικά να εφαρμόζουν τις ΑΡΧΕΣ και τις ΑΞΙΕΣ, τις οποίες οι προπονήτριές τους πασχίζουν να τους μεταδώσουν. Κάθε μήνα βραβεύονται οι καλύτεροι τόσο στο “Point System” όσο και στις παρουσίες.

Οι νικητές για το μήνα Απρίλιο στο Point System είναι οι Μπουρλόγλου Θεολόγος και Βάις Σμαράγδα (στη φωτογραφία με τον κ. Παπαχαρίση Β. που έκανε τις απονομές).

Οι νικητές  Στις ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ φαίνονται στην πρώτη φωτογραφία. (από αριστερά είναι):  Κουρλή, Λόλας, Βάις, Αμοιρίδου και Παπαχαρίσης. Στη μέση η προπονήτρια των μικρών στην Ενόργανη γυμναστική και στο επί κοντώ, κ. Έλλη Μητράκου. Στις άλλες φωτογραφίες οι μικροί μας φίλοι την ώρα των απονομών. Ο Άγγελος Νιάρχος, επιδεικνύει το έπαθλό του που πήρε με την αξία του από τον κ. Νίκο Σπανό. Μπ΄ραβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους, Μπράβο στις προπονήτριές μας που συνεχίζουν με ασταμάτητο ρυθμό την ιστορία με το point system κρατούν σημειώσεις και  βάζουν από την τσέπη τους για τα μικρά μεν καταπληκτικά δωράκια δε…. Μπράβο σε όλους και όταν λέμε όλους εννοούμε … όσους προσπαθούν!

print

Written by