ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ

Οι καιροί είναι δύσκολοι. Όλοι γνωρίζουμε τις οικονομικές δυσκολίες των Φορέων του Αθλητισμού (ας μην τους ονομάσουμε). Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ έχοντας στόχο να Τιμήσει τη Μνήμη του Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ προσαρμόζεται στις ανάγκες των καιρών και συνεργάζεται με οποιονδήποτε Φορέα για την πραγματοποίηση ενός ακόμη αγώνα.  Φέτος, ΣΕΓΑΣ και ΑΣ ΡΗΓΑΣ προκηρύσσουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων και  τα Γ΄ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ τις ίδιες ημέρες 26 και 27 Μαΐου 2012. Τα ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ απλώνονται διακριτικά στο διήμερο του προγράμματος  των Συνθέτων (Σάββατο και Κυριακή) με αποκλειστικό σκοπό να δώσουν σε περισσότερα παιδιά την ευκαιρία για έναν ακόμη αγώνα. Ακούμε και μαθαίνουμε ότι και αυτό ακόμη το Διασυλλογικό (Α-Γ) έχει προβλήματα στην υλοποίηση του.

Είναι ευκαιρία, ΟΛΟΙ οι συντελεστές των αγώνων (ΣΕΓΑΣ, ΚΡΙΤΕΣ, ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ, ΦΙΛΟΙ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΓΟΝΕΙΣ, ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ.ά) να συντονιστούμε και να προσφέρουμε στα παιδιά μας «το καλύτερο».

Από την πλευρά του Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ δεν υπάρχει πρόβλημα να βάλουμε και άλλα αγωνίσματα τα πρωινά ή και τη 2η μέρα το απόγευμα. Η πρόθεσή μας θα κοινοποιηθεί τόσο στον ΣΕΓΑΣ όσο και στους Κριτές για να γίνει πράξη. Εφόσον έχουμε το Ο.Κ. θα βάλουμε στο πρόγραμμα το οποιοδήποτε αγώνισμα θα εξασφαλίσει ικανοποιητική συμμετοχή αθλητών. (Πριν οριστικοποιήσουμε το πρόγραμμα θα αφήσουμε μία προθεσμία για να μας ζητήσετε τα αγωνίσματα που θέλετε (κυρίως στις κατηγορίες (Α-Γ).

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ δεν θα  σταθεί στο οικονομικό, κανένας δεν θα μείνει παραπονεμένος, όλοι «θα πληρωθούν»  (εκτός από εκείνους που βλέπουν την προσφορά μας ως μια ευκαιρία να βγάλουν ένα καλό μεροκάματο σε δύο τρεις ώρες)!  

Αν χρειαστεί μπορεί να ζητήσουμε να βοηθήσετε με την αθλοθέτηση κάποιου κυπέλλου, θα δούμε: Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι επιτέλους οι άνθρωποι που αγαπούν το Στίβο βάζουν σε δεύτερη μοίρα το οικονομικό (οι κ.κ. Κριτές Πρώτοι, έκαναν την υπέρβαση και για μια ακόμη φορά στέκονται στο πλευρό των Συλλόγων, εφόσον θα θελήσουν να διοργανώσουν ανεπίσημους  αγώνες, με εθελοντική παρουσία τους. Συγχαίρουμε την απόφαση των Κριτών και θέλοντας να τους προφυλάξουμε, τονίζουμε προς τον ΣΕΓΑΣ ότι είναι άλλο η προσφορά των Κριτών στους ανεπίσημους αγώνες και άλλο η παρουσία τους σε επίσημο αγώνα (με πινάκια υπογραφές και υποχρεώσεις).

Ας βάλουμε ΟΛΟΙ ένα χεράκι αφήνοντας ό,τι πιθανά μας χωρίζει για αργότερα όταν θα σιάξουν τα πράγματα, γιατί θα σιάξουν δεν μπορεί! εκλογές έρχονται!!!!

print

Written by