ΤΑ “Γ΄ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ” ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Έχουμε την καλή διάθεση να βάλουμε στο πρόγραμμα των αγώνων το οποιοδήποτε αγώνισμα θα θελήσετε (ακόμη και αγωνίσματα  που ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ  δεν έχει αθλητές!) με τις εξής προϋποθέσεις:
1.  Να το χωρέσετε εσείς στο πρόγραμμα χωρίς να έρχεται σε σύγκρουση με άλλα αγωνίσματα. 

2. Δεν πειράζουμε τα αγωνίσματα του Πανελληνίου πρωταθλήματος Συνθέτων. 

3.  Να είναι μέσα στο ωράριο λειτουργίας της “ιατρικής κάλυψης”, της Γραμματείας, των Κριτών.

4.  Να είναι κατά προτίμηση των μεγάλων κατηγοριών (όχι ΠΠ/Β).

5.  Να εξασφαλίσετε ικανοποιητικό αριθμό συμμετεχόντων (με 1 ή 2 αθλητές και μετά να ψάχνουμε εμείς … δεν το συζητάμε).

6.  Να το δεχτούν οι Κριτές και η επιτροπή των Συνθέτων του ΣΕΓΑΣ.

7.  Να είναι αγώνισμα που πραγματικά δεν το βρίσκουμε συχνά σε άλλες διοργανώσεις.

Το Δ.Σ. του συλλόγου έχει την πρόθεση να Τιμήσει με τον καλύτερο τρόπο, για μια ακόμη φορά, τη μνήμη του Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ.

Ως δείγμα των προθέσεών μας σας κοινοποιούμε το 2ο προσχέδιο του προγράμματος των αγώνων Γ΄ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ  και περιμένουμε τις δικές σας σοβαρές προτάσεις. (Θα μας βοηθήσετε αν μας υποδείξετε και κανένα αδύνατο σημείο! 
Το προσχέδιο βγάζει από το πρόγραμμα τις 4Χ100 (Α) ΚΑΙ (Γ) και τα 80 Εμπ ΠΠ/Α). Τα αγωνίσματα υπάρχουν στο πρόγραμμα των αγώννων “Ν. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ” και αφετέρου είναι πρόταση των Κριτών.

Μη μας πείτε θέλω (π.χ  τα 3000μ. Φ.Ε. αργά το βράδυ). Εάν εσείς δεν μπορείτε να το χωρέσετε στο πρόγραμμα τότε ούτε και εμείς θα μπορέσουμε.

Τη Δευτέρα το βράδυ (12.00) θα κλείσει η «προσφορά» και θα οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα.  Την Τρίτη το μεσημέρι η προκήρυξη θα ακολουθήσει το δρόμο της για την Αθήνα για να περάσει από το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ της Τετάρτης 9-5-12.

Όπως θα καταλάβατε, δεν προσπαθούμε να βάλουμε αγωνίσματα που έχουν “πέραση” για να έχουμε μεγάλη συμμετοχή. Προσπαθούμε να καλύψουμε όσο γίνεται τα κενά από τα “Ζαχαριάδεια” για να μην υπάρχουν  παράπονα. Το ότι δεν θα καλύψουμε τους πάντες είναι σίγουρο. Η διαφορά μας είναι ότι εσείς δεν θα ακούσετε  “ό,τι ακούσαμε εμείς …”

print

Written by