17 ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ Γ΄ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2012

Ήρθε η ώρα να δραστηριοποιηθούμε  για την ενημέρωση των φίλων του Στίβου. Στις 26 και 27 Μαΐου στο Καυτανζόγλειο θα τιμήσουμε τη μνήμη του Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ με δύο Αγώνες.

1) Θα γίνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων (Α) (Γ) και 

2) Θα γίνουν τα Γ΄ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2012.

Όπως θα δείτε στο πρόγραμμα που θα ακολουθήσει μαζί με τις λεπτομέρειες της Προκήρυξης, τα ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ φέτος  συντονίζονται με το Π.Π. Συνθέτων. Θα δείτε ότι ενώ το κυρίως πρόγραμμα για τα Γ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ είναι στο απόγευμα του Σαββάτου, στην προσπάθειά μας να χωρέσουμε όσο περισσότερα αγωνίσματα γίνεται, επεκταθήκαμε από πρωί του Σαββάτου μέχρι και … το απόγευμα της Κυριακής!

Δεν ξεχνάμε ότι κάθε αγώνας γίνεται για τους αθλητές. Για να τιμήσουμε τη μνήμη του ΔΑΣΚΑΛΟΥ προσφέρουμε αυτή την αγωνιστική ευκαιρία στους αθλητές. Τη συνύπαρξη των δύο αγώνων την είδαμε μόνον από τη θετική της πλευρά. Ακούσαμε και αρνητικές απόψεις αλλά δεν μένουμε σε αυτές. Πιαστήκαμε από τα θετικά και δραστηριοποιηθήκαμε προς αυτήν την κατεύθυνση.

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ. Μπορεί να μην ακούγονται και να μη φαίνονται οι πραγματικοί Φίλοι Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ. Γεγονός είναι ένα, όλοι βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής να βοηθήσουν και να προσφέρουν, ο καθένας με τον τρόπο του. Μέχρι και ο έφορος στο άλμα σε  Ύψος Βετεράνων,  ευελπιστούμε να είναι ο Βασίλης Παπαδημητρίου, που ήρθε από την Αυστραλία τελευταία, εφόσον στις 26 Μαΐου καταφέρει να είναι στη Θεσσαλονίκη. Βασίλη, κάνε ό,τι μπορείς στο πρόγραμμά σου (τράβα το από δω τράβα το από κει) σε θέλουμε. Θέλουμε να είσαι εδώ στις 26 Μαΐου. Η παρουσία σου, καθώς και η παρουσία όλων των Φίλων που «έζησαν» από κοντά τον Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ θεωρείται το κερασάκι στην τούρτα των όσων ετοιμάζουμε.

Τα σύνθετα είναι και αυτά αφιερωμένα στη Μνήμη του Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ!

Με τη συνύπαρξη των αγώνων ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ όλοι.

ΤΑ ΣΥΝΘΕΤΑ. Αυτοί οι παραμελημένοι ήρωες, των Συνθέτων, δεν θα είναι μόνοι τους για δύο 24ωρα (όπως συνήθως). Με την προσθήκη μερικών αγωνισμάτων, προσεκτικά τοποθετημένα στο πρόγραμμα, θα έχουν παρέα, θα υπάρχουν κάποιοι στις κερκίδες αθλητές, γονείς και προπονητές των άλλων αγωνισμάτων που και μόνο με την παρουσία τους θα βοηθήσουν τους αθλητές/τριες των συνθέτων να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους σε κάθε ένα από τα 10 ή 7 αγωνίσματα.

ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ. Από τη στιγμή που αποφασίσαμε να Τιμήσουμε με αυτό τον τρόπο «ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ» είχαμε την ευκαιρία να προσθέσουμε περισσότερα αγωνίσματα αφού ούτως ή άλλως τα σύνθετα κρατούν 48 ώρες.

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ. Δώσαμε την ευκαιρία, με σύνεση, στους προπονητές να προσθέσουν τα αγωνίσματα  για τα οποία ενδιαφερόντουσαν (με προϋποθέσεις αριθμητικής συμμετοχής και ευκολίας τοποθέτησης στο πρόγραμμα). Ανταποκρίθηκαν αρκετοί προπονητές και σχεδόν όλους τους «βολέψαμε».  Με αυτό τον τρόπο προσθέσαμε τα 80 ΠΠ/Α, τα 80 ΠΚ/Α, τα 300 Εμπ ΠΚ/Α, τη ΣΦΥΡΑ (Γ), και πολλά άλλα σε προηγούμενες ημέρες. Δεν απορρίψαμε καμία πρόταση, που έφτασε στους διοργανωτές έγκαιρα. Ακόμη και όσες δεν ικανοποιήσαμε τις … συζητήσαμε με διάθεση να βοηθήσουμε.

Στείλαμε το τελικό σχέδιο της  Προκήρυξης στον ΣΕΓΑΣ και από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ κοινοποιήθηκε παντού. Σας την περνάω και εδώ για την ενημέρωσή σας.

Σε αυτή τη σελίδα επικοινωνίας μπορείτε να ενημερώνεστε αλλά κυρίως να μας λέτε την άποψή σας με αποκλειστικό σκοπό να κυλίσουν όλα όσο πιο ομαλά γίνεται. Είμαστε στη διάθεση ΟΛΩΝ με ειλικρινή διάθεση προσφοράς αφού τα πάντα γίνονται υπό τη σκέπη του ονόματος Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ.

ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ. Θα πρέπει να αποδώσουμε τα εύσημα και στο Δ.Σ. των Κριτών της Θεσσαλονίκης οι οποίοι βοήθησαν και αυτοί στο να χωρέσουν όλα αυτά τα αγωνίσματα. Είναι φυσικό και επόμενο να μην χωράνε όλα τα αγωνίσματα. Συμμορφωθήκαμε και βγάλαμε μερικά αγωνίσματα, τα οποία σύμφωνα με τη γνώμη των Κριτών θα δημιουργούσαν οργανωτικά προβλήματα. Η Οργανωτική Επιτροπή των ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΩΝ επιθυμεί να ευχαριστήσει τους Κριτές γιατί χωρίς και τη δική τους συγκατάθεση πολλά αγωνίσματα από αυτά που υπάρχουν στο πρόγραμμα δεν υπήρχε περίπτωση να γίνουν.

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ και Ο ΣΕΓΑΣ.  Μεγάλο ποσοστό της «αγαστής συνεργασίας»  των δύο αγώνων το δικαιούνται και οι εκπρόσωποι της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ και του ΣΕΓΑΣ. Δεν αναφέρω ονόματα πλην του κ. Χρυσοστομίδη για να (μην μπερδέψουμε τα πράγματα).

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ  παραμένουν κοντά και βοηθούν, όσο γίνεται με το μειωμένο προσωπικό που διαθέτουν. Η αλήθεια είναι ότι βοηθάμε και εμείς και έτσι, τουλάχιστον προς το παρόν, οι λειτουργίες του Σταδίου «τσουλάνε». (Άλλο θέμα το Parking και οι αποφάσεις της Επιτροπής Διοίκησης, για να μην ξεχνιόμαστε!  Με την ευκαιρία, ακούστηκε ότι ο ενοικιαστής του Πάρκινγκ δεν πληρώνει και θα γίνουν αγωγές!   Ουάουουου)!  

Τι σημασία έχουν τα ονόματα των διαφόρων Φορέων, το γεγονός είναι ότι το πνεύμα συνεργασίας όλων των εμπλεκομένων Φορέων, που καθοδηγείται από τα Ονόματα ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ και ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ, είναι εμφανές. Με τη βοήθεια των εμπλεκομένων συντελεστών των αγώνων τα προβλήματα ελαχιστοποιούνται και εξαφανίζονται.

Μακάρι να είχαμε και άλλα πολλά ονόματα να μας ενώνουν, τότε θα κάναμε Θαύματα ακόμη και … Κυβέρνηση θα είχαμε!!! (για να θυμηθούμε και λίγο την καθημερινότητα, με χιούμορ).

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ Γ’ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΩΝ 2012

print

Written by