Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ

Στο πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα στίβου θα αγωνιστεί αύριο Τρίτη 15-5-12 και ώρα 17:00 η Δήμητρα Σολομωνίδου. Ο αγώνας θα γίνει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Κ2 του ΟΑΚΑ.  Για να δικαιούται να συμμετέχει στην Τελική Φάση του πρωταθλήματος η Δήμητρα, πέρασε επιτυχώς από τις δύο προηγούμενες, προκριματικές φάσεις·  α) του Νομού Θεσσαλονίκης, με 3.30 και β) του 5ου Ομίλου (Βόρειας Ελλάδας) με 3.40.  Η αποστολή των μαθητών-αθλητών της Δυτικής Θεσσαλονίκης θα αναχωρήσεις για Αθήνα με πούλμαν, σήμερα Δευτέρα 14-2-12 και ώρα 10:00 π.μ. από το Σταθμό Κ.Τ.Ε.Λ. «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».
Στον Τελικό του αγωνίσματος μαζί με τη Δήμητρα προκρίθηκαν και 8 ακόμη αθλήτριες από τα σχολεία της Ελλάδος και  1 αθλήτρια από την Κύπρο. Συμπτωματικά η αθλήτρια που θα αγωνιστεί με την Κύπρο είναι η Σώτια Στυλιανού, αδελφή του αθλητή του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και πρωταθλητή Κύπρου στο άλμα επί κοντώ, Νίκανδρου Στυλιανού. Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία και στη Δήμητρα μία επίδοση που θα την ικανοποιεί.

Οι φωτογραφίες από τον αγώνα (Π/Κ)  ΕΛΛΑΣ – ΚΥΠΡΟΣ, που έγιναν στα Γιαννιτσά στις 20-7-11. Η Δήμητρα αριστερά, στη μέση η Σώτια Στυλιανού (αδελφή του Νίκανδρου)  και με τα μπλε η Ελευθερία Χριστοφή.

Η οικογένεια Σολομωνίδη παρούσα σε κάθε αγώνα. Και … στην Αθήνα θα ταξιδέψουν  οι γονείς της Δήμητρας (Βλαδίμηρος και Καίτη) και  μαζί τους και ο  προπονητής κ. Κατσίκας.

Οι συγκεκριμένοι γονείς μας θυμίζουν τις οικογένειες όπως (του Φίλιππου Σγούρου, της Δήμητρας Εμμανουήλ, του Στέφανου Κουφίδη κ.α.), που συνόδευαν τα παιδιά τους από πιτσιρίκια σε κάθε αγώνα και με την συμπεριφορά τους έδειχναν σε όλους μας «γιατί οδήγησαν τα παιδιά τους στον αθλητισμό».

 Έτσι και οι γονείς της Δήμητρας , δεν χάνουν αγώνα. Τα παρατάνε όλα και ζουν μαζί με την κόρη τους όλες τις έντονες καταστάσεις, στις οποίες μπορεί να οδηγήσει ένας αγώνας και ιδιαίτερα ένας αγώνας του άλματος επί κοντώ.

Κύριε Βλαδίμηρε, κ.  Καίτη, να σας δω σε λίγο πώς θα ρυθμίζετε το πρόγραμμά σας,  όταν θα κάνει την εμφάνισή του στα «μεγάλα σαλόνια του αθλητισμού» και ο Απόστολος;   

Α! ξέχασα, στον Απόστολο τον πρώτο λόγο συμπαράστασης τον έχει … η  γιαγιά. Θυμάμαι τον αγώνα συμπαράστασης που έδωσε η γιαγιά από την κερκίδα στο διασυλλογικό (τότε που «ξεσήκωνε το Στάδιο» σε κάθε επιτυχία του Απόστολου).

Υπάρχουν και άλλοι γονείς που ζουν από κοντά, μαζί με τα παιδιά τους, τη μαγεία του αθλητισμού και προσθέτουν στην κάρτα του γονέα  «πατερο-ώρες» και «μητερο-ώρες». Τι πιο υγιές, τι πιο ευχάριστο, τι πιο αναντικατάστατο στο μεγάλωμα του παιδιού μου; 

ΑΓΩΝΙΣΜΑ : ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ

 

ΟΡΙΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ:  3,10  ΜΕΤΡΑ

Α/Α

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΣΧΟΛΕΙΟ

ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

ΕΠΙΔΟΣΗ

1

ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ

ΒΑΙΑ

2ο ΓΕΛ ΑΛΕΞ/ΛΗΣ

1996

3.50

2

ΣΚΟΡΔΑΛΗ

ΝΙΚΟΛΕΤΑ

1ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

1996

3,50

3

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

ΣΕΡΑΦΙΝΑ

3ο ΓΕΛ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

1995

3.20

4

ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ

1ο ΠΑΛΛΗΝΗΣ

1995

3,40

5

ΒΑΓΕΝΑ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

4ο ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

1995

3,40

6

ΔΙΩΧΝΟΥ

ΑΦΡΟΔ-ΕΥΔ

6ο Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ

1995

3,20

7

ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΑ

1ο ΓΕΛ ΕΛ. ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

1995

3.40

8

ΚΥΠΡΟΣ

 

 

 

 

print

Written by