ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟΥ – ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟΥ – ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

 

Είναι ντροπή για την Επιτροπή Διοίκησης (Ε.Δ.) του Καυτανζογλείου να συνεχίζει τον απαράδεκτο αποκλεισμό των ενδιαφερομένων από την πρόσβαση στο Στάδιο.
Η αρχή έγινε από το πρώτο παρκινγκ (ενοικιάστηκε, η παραμονή αλλά και η πρόσβαση για να αφήσει ο γονιός το παιδί του, είναι πλέον επί πληρωμή).
Συνεχίστηκε με το δεύτερο πάρκινγκ (βάλανε ελεγχόμενες μπάρες) με το σκεπτικό όσοι πάρκαραν εκεί να πάνε υποχρεωτικά να πληρώσουν.
Μέχρις εδώ, κάναμε τι κάναμε, διαμαρτυρηθήκαμε ο καθένας με τον τρόπο του, γράψαμε τις αντιρρήσεις μας κόσμια και πολιτισμένα, κάναμε τις αντιπροτάσεις μας.

Μείναμε εκεί από πλευράς διαμαρτυρίας και συνεχίσαμε να ψάχνουμε στα πέριξ για να παρκάρουμε.
Αρκετοί, από όσους πηγαίνουμε το Στάδιο καθημερινά,  παρκάραμε στους εσωτερικούς δρόμους που οδηγούν στην κεντρική είσοδο. Νομίζαμε ότι ο αποκλεισμός θα ήταν ως εδώ! Και ότι κάποτε θα σταματήσει αφού κανένας δεν χρησιμοποιεί τους χώρους στάθμευσης.
[Τουλάχιστον αυτό τα καταφέραμε, κανένας δεν παρκάρει επί πληρωμή.  Κάθε απόγευμα 1 ή 2 αυτοκίνητα υπάρχουν  στους ελεγχόμενους χώρους των 200 θέσεων! ΜΠΡΑΒΟ μας έστω και έτσι το πολεμάμε, δεν υποκύπτουμε.]
Όμως, όσοι νομίσαμε ότι η ντροπή σταματάει εδώ, γελαστήκαμε.  

Σήμερα εμφανίστηκε και άλλος αποκλεισμός, ξεφύτρωσαν τα απαγορευτικά κολονάκια που εμποδίζουν την πρόσβαση στους εσωτερικούς δρόμους της κεντρικής εισόδου!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!!   κ.κ. της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου.

Και επειδή λέγοντας απρόσωπα τις λέξεις (Ε.Δ.)  οι πραγματικοί υπεύθυνοι, που έχουν ονοματεπώνυμο και το παίζουν άνθρωποι του αθλητισμού, κυκλοφορούν ανάμεσά μας,  αλλάζουμε τροπάριο.
Παρακαλούμε όποιος έχει τα ονόματα και των 7 μελών ακόμη και τις φωτογραφίες τους, να μας τα στείλει για να τις περάσουμε στη σελίδα μας. Ίσως θα πρέπει να τους γνωρίσουμε και να τους προσέχουμε!   είναι επικίνδυνοι για τον αθλητισμό μας και για την ύπαρξή μας.  

Εάν από τα  7 μέλη που απαρτίζουν την Επιτροπή Διοίκησης, υπάρχουν και μέλη που δεν συμφωνούν με τους αποκλεισμούς, θα θέλαμε να το γνωρίζουμε. Θέλουμε να τους ξέρουμε  για να μην τους πάρει όλους η μπόρα. Το ότι θα ξεσπάσει μπόρα, είναι σίγουρο. Το πότε και με πια μορφή δεν ξέρουμε, αλλά δεν πάει άλλο!!!

Καλούμε τους ανθρώπους του αθλητισμού, τους εκπροσώπους του Στίβου, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, το Σύνδεσμο προπονητών στίβου Β.Ε., τους συλλόγους , τους παράγοντες, τους γονείς, τους αθλητές και κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη, που του στερούν το δικαίωμα της πρόσβασης στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο (στο κληροδότημα της οικογένειας Καυτανζόγλου) ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ, Να κάνουν κάτι. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!!!!

print

Written by