ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ “ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΕ” Ο ΤΡΕΜΟΣ 61.95 ΣΤΗ ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ

Μπορεί να μας τα χάλασε ο καιρός αλλά μας «έφτιαξαν»  οι επιδόσεις των αθλητών, η προσπάθεια των εθελοντών, η συμπαράσταση των συναδέλφων και φίλων, η παρουσία των γονέων, η ατελείωτη προσπάθεια των Κριτών, η ανεκτίμητη προσφορά των μελών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και η συμπαράσταση όλων όσων χάρηκαν τους αγώνες.  Όλους εσάς ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

Δεν τελειώσαμε ακόμη, έχουμε και δεύτερη ημέρα για να υπηρετήσουμε την αθλούμενη νεολαία. Ούτε η βροχή, ούτε οι μπόρες,  ούτε το χαλάζι είναι ικανά να μικρύνουν το μέγεθος της αγαλλίασης που νοιώθουν όσοι προσπαθούν για τους αγώνες, ημέρες τώρα.

Η «μη διάθεση»  προσφοράς ορισμένων, έλαμψε για μια ακόμη φορά. Έλαμψε η έλλειψη «του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΥ» από αρκετούς. Πώς είναι δυνατόν να νομίζουν, όλοι αυτοί, ότι δεν τους βλέπουμε, ότι δεν τους αντιλαμβανόμαστε, ότι δεν ξεχωρίζουν σαν τη μύγα μες το γάλα; Καημένοι! φίλοι μας, πόσο πρέπει να σας κουράζει η αγγαρεία που κάνετε!!!

Γιατί άραγε όσοι προσπαθούν μέρες τώρα είναι τόσο ξεκούραστοι; Είναι η δύναμη της εθελοντικής προσφοράς, η οποία δεν μικραίνει, δεν αλλοιώνεται και δεν νικιέται από κανέναν ανθρώπινο παράγοντα. Αυτή τη δύναμη όσοι την έχουν την μετατρέπουμε σε διάθεση προσφοράς και όταν μάλιστα όλα αυτά γίνονται για να τιμήσουμε τη μνήμη ανθρώπων όπως του ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ, τότε η διάθεση προσφοράς δεν τελειώνει ποτέ.

Έχουμε και δεύτερη ημέρα αγώνων αλλά και «συμπαράστασης» στους λιγοστούς αλλά υπέροχους αθλητές και αθλήτριες των συνθέτων.

 Έχουμε και την υπόσχεσή μας στους μικρούς μας φίλους να τους γνωρίσουμε τη μαγεία του άλματος επί κοντώ. Μια μέρα ακόμη, πρωί και απόγευμα, για να μπορέσουμε να κάνουμε χαρούμενα,  όσο  περισσότερα παιδιά μπορούμε. Το διαλέξαμε το επιδιώξαμε και το προγραμματίσαμε γιατί το θέλουμε·  αφού το θέλουμε θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Τίποτε λιγότερο από «το καλύτερο» δεν μας ικανοποιεί. Και όταν λέμε «το καλύτερο»  αναφερόμαστε στη δική μας προσπάθεια και στη δική μας διάθεση. Όσο για το αποτέλεσμα, «ευχόμαστε» να είναι το καλύτερο δυνατό για τους μικρούς και μεγαλύτερους φίλους μας.  

Το «ρεπορτάζ» των αγώνων το αφήνουμε για αύριο αφού ολοκληρωθούν οι αγώνες. Οι απόψεις και οι παρατηρήσεις φίλων που δεν ήταν καν παρόντες στους αγώνες μας ανάγκασαν αντί για το ρεπορτάζ και την περιγραφή των αγώνων να πούμε αυτά που είχαμε να πούμε (αλλά φορέσαμε απαλό γάντι !) και εδώ έκανε το θαύμα του το όνομα ΚΩΣΤΑΣ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ.

Μελετώντας τα αποτελέσματα,  μπορείτε να χαρείτε, όπως και εμείς,  τις επιτυχίες των αθλητών που συμμετείχαν. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 

print

Written by