Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΕΜΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟ ΔΙΣΚΟ ΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 61.95

Αν και δεν λειτουργούμε ως δημοσιογράφοι δεν θα μπορούσαμε, τώρα που ηρέμησαν κάπως τα πράγματα να μην αναφερθούμε  και στο αγωνιστικό μέρος των αγώνων.  Μολονότι οι συνθήκες δεν ήταν και οι καλύτερες δυνατές είχαμε και επιδόσεις που ξεχώρισαν τόσο Πανελληνίως όσο και δε διεθνές επίπεδο.
Ο Γιώργος Τρέμος αθλητής του ΓΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, που ζει και προπονείται στη Θεσσαλονίκη με προπονητή τον Ομοσπονδιακό προπονητή ρίψεων κ. Μιχελαράκη Δημήτριο, επέτυχε επίδοση ανάλογη με αυτά που μας έλεγε πριν τον αγώνα. Έριξε το Δίσκο, τι έριξε! εξαφάνισε το Δίσκο, ο οποίος ταξίδεψε 61.95 μ. Η επίδοση αυτή είναι κατά 1.05 μ. μικρότερη από το (χαμηλό) όριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου. Συγχαίρουμε αθλητή και προπονητή και τους ευχόμαστε σύντομα να πετύχουν την επίδοση για την οποία δούλεψαν τόσο πολύ. Στη φωτογραφία ο Γιώργος Τρέμος σε μια άσκηση με τον προπονητή του κ. Δημήτρη Μιχελαράκη (προσέξτε επάνω αριστερά τη φωτογραφία του Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ που κοσμεί την αίθουσα “Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ”). Δεξιά, ο Γιώργος Τρέμος
Είχαμε ένα Πανελλήνιο ρεκόρ στη Σφύρα κορασίδων από την Ηλιάνα Κοροσίδου (1995) του Αίολου Μακεδονίας ΓΕΠΘ με 60.76 μ. Συγχαίρουμε την αθλήτρια και τον προπονητή της που είναι ο συνάδελφος κ. Κ. Κοροσίδης (πατέρας της Ηλιάνας).
Θα ζητήσουμε συγνώμη από τους άλλους αθλητές που ξεχώρισαν αλλά όπως είπαμε παραπάνω,  δεν προσπαθούμε να το παίξουμε και δημοσιογράφοι ή γνώστες όλων των ρεκόρ. (Το αφήνουμε στον κ. Μουρατίδη τον οποίο παρακαλούμε να μας κάνει έναν απολογισμό των Γ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΩΝ και εμείς θα τον περάσουμε στη σελίδα μας). Δεν διακινδυνεύουμε να επιλέξουμε τις καλύτερες επιδόσεις γιατί σίγουρα θα κάνουμε λάθη.

print

Written by