ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

1ο Grand Prix «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ» ΕΔΕΣΣΑ.

Με τέσσερεις αθλητές συμμετείχε ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ στα ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ. Ο άλτης του Μήκους Κνήτης Εμμανουήλ, που προπονείται με τον κ. Γεώργιο Παπαϊακώβου έτρεξε 100μ. όπου με 11΄΄42 ήταν 3ος. Αν αναλογιστούμε ότι είναι το πρώτο του 100αρι και η πρώτη του επαφή με το βατήρα και την εκκίνηση η επίδοση του Μανώλη θα πρέπει να μας ικανοποιεί. Οι άλλοι τρείς αθλητές αγωνίστηκαν στο άλμα επί κοντώ. Ο Νίκανδρος Στυλιανού με 4.90 ήταν πρώτος. Δεύτερος ήταν ο Θεοφάνης Μπέλος με 4.70 και τρίτος ο μικρός της παρέας (που άρχισε να μπαίνει στα μεγάλα σαλόνια) Τριανταφύλλου Γεώργιος 1997 με 3,70. Ίσως ή έλλειψη συναγωνισμού να ευθύνεται για τις σχετικά μέτριες επιδόσεις των αθλητών μας. Οι τρεις αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, Στυλιανού, Μπέλος και Τριανταφύλλου στο βάθρο των νικητών του άλματος επί κοντώ. Υπήρχε και δυναμική … συμπαράσταση!

ΚΥΡΙΑΚΗ 3-6-12 Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΕΞΟΡΜΑ  ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Στην Αλεξανδρούπολη θα ταξιδέψουν μικροί και μεγάλοι επικοντιστές για να συμμετάσχουν στους αγώνες που διοργανώνει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θράκης.  Την αποστολή θα συνοδέψουν στην Αλεξανδρούπολη οι Έφοροι του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ.κ. Σολομωνίδης Βλαδίμηρος και Καρματζόγλου Σταύρος. Με τέτοιους Εφόρους … τα πάντα κυλούν ρολόι. Οι αθλητές που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να αγωνιστούν στην Αλεξανδρούπολη είναι:  Σολομωνίδου Δήμητρα, Βακουφτσή Θεοδώρα, Μητράκου Έλλη, Μιχαήλ Αθηνά, Μπέλος Θεοφάνης και Τριανταφύλλου Γεώργιος. Ίσως να γίνουν μερικές μικροαλλαγές της τελευταίας στιγμής (ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και διαβάσματα).

ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3-6-12 Ο ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

Στα «Χανιά 2012»  θα είναι η επόμενη συμμετοχή σε αγώνες του Νίκανδρου Στυλιανού.  Στην Κρήτη θα ταξιδέψει το Σάββατο πρωί Ο Νίκανδρος με τον προπονητή του κ. Κατσίκα Φώτιο. Στα Χανιά, με οικοδεσπότη τον «Ελευθέριο Βενιζέλο» αναμένεται να γίνει ένας ωραίος αγώνας στο άλμα επί κοντώ αφού συμμετέχουν οι Πατσουκάκης Δημήτριος, Λάσκαρης Παναγιώτης,  Στυλιανού Νίκανδρος και ο νεαρός Χρυσανθόπουλος Θεόδωρος. Η επιστροφή είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα το πρωί.

print

Written by