Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΑ “ΧΑΝΙΑ 2012” – 5.00μ. Ο ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

Για τους υπέροχους αγώνες ΧΑΝΙΑ 2012 που διοργάνωσε ο Γ. Σύλλογος Ελευθέριος Βενιζέλος με την καταλυτική παρουσία του προέδρου κ. Γιώργου Γιατρουδάκη και του Γ.Γ. κ. Χριστόφορου Ανδρουλιδάκη θα σας παραπέμψουμε στη σελίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης. Εκεί θα δείτε εκτός από τα  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη σεμνή περιγραφή των υπέροχων αγώνων από κάθε άποψη.

Θα τονίσουμε μόνο το Πανελλήνιο ρεκόρ από τον Κώστα Δουβαλίδη στα 110μ. εμπ με 13″41 και τις καταπληκτικές βολές του Κύπριου Απόστολου Παρέλλη που σε έναν αγώνα κατέρριψε 4 φορές του Παγκύπριο ρεκόρ στο Δίσκο, που προχθές το είχε φτάσει στα 63.63 και σήμερα το πήγε στα 65.36 (επίδοση παγκοσμίου επιπέδου).

Από την πλευρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους δύο προαναφερόμενους παράγοντες, οι οποίοι παρά το φόρτο των υποχρεώσεων με τους αγώνες ήρθαν στο αεροδρόμιο να μας βοηθήσουν με τα κοντάρια αλλά και να μας τα μετέφεραν ξανά στο αεροδρόμιο μετά το πέρας των αγώνων! Κύριοι σας ευχαριστούμε για την υπέροχη φιλοξενία και σας ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πάντα επιτυχίες.

 

Αγωνιστικά το ταξίδι μας στα Χανιά δεν μας ικανοποιεί. Στο άλμα επί κοντώ, ο Νίκανδρος Στυλιανού πέρασε τα 5.00 μ. και απέτυχε στα 5.20 (ύψος που στην προπόνηση δεν μας απασχολεί αλλά … στον αγώνα αυτό, μας στέρησε το δικαίωμα για άλματα σε μεγαλύτερα ύψη)!  Νικητής ήταν ο Δημήτρης Πατσουκάκης με 5.30 και καλό το πρώτο άλμα στο 5.45, το οποίο όμως δεν πέρασε. Τρίτος ο ανεπανάληπτος “Killer”  Σταύρος Κουρουπάκης  με 5.00μ. (προέρχεται από τραυματισμό και όλα δείχνουν ότι πάει καλά. Μπράβο Σταύρο είσαι άψογος). Στη φωτογραφία οι τρεις νικητές στο βάθρο. Με πολύ καλή παρουσία ο έφηβος Θοδωρής Χρυσανθόπουλος (93) που στα δοκιμαστικά πέρασε τα 5.00μ. και στον αγώνα δεν πέρασε το αρχικό ύψος των 4.80! Τι σημασία έχει αν είσαι πάνω από τον πήχη μισό μέτρο, το παραμικρό λάθος και … ο πήχης πέφτει, αυτό είναι το επί κοντώ! Δεν πειράζει Θοδωρή, στον επόμενο αγώνα δύο ρεκόρ μαζί … τα έχεις. Με πολύ καλή παρουσία ο πιο μικρός της παρέας ο συμπαθής  Νταμοτσίδης Βαλεντίνος (95) που έκανε 4.70 και αποτελεί νέα ατομική επίδοση.

Μένουμε στο επί κοντώ Γυναικών όπου οι Λεδάκη και Μάνου κοντραρίστηκαν σε υψηλό επίπεδο (ορίων Ολυμπιακών Αγώνων) με νικήτρια την Στέλλα-Ηρώ Λεδάκη με 4.40. Στη φωτογραφία το άλμα της Λορέλας Μάνο στο 4.30.

Μερικές φωτογραφίες από τυος αγώνες και τους συντελεστές της.

print

Written by