Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Στην Αλεξανδρούπολη ταξίδεψαν οι  Έφοροι του Στίβου του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ.κ. Σολομωνίδης Βλαδίμηρος (μετά της κυρίας Καίτης)  και  Καρματζόγλου Σταύρος, συνοδεύοντας τους αθλητές:

Μπέλο Θεοφάνη, ήταν  1ος στο άλμα επί κοντώ με 4.60 (στη συνέχεια πήγε στο 4.90 και είχε … Θεϊκά άλματα! αλλά δεν το πέρασε). 2ος ο Κουσινας Απόστολος 4.40, 3ος Γρατζάκης Γεώργιος 4.40, 4ος Γάτζιος Θωμάς 4.40, 5ος Μαρτινίδης Πέτρος 4.20 6ος Στεφανής Γεώργιος 4.00

Η Σολομωνίδου Δήμητρα (95) ήταν 2η με 3.40 (ισοφάριση ατομικής επίδοσης). 1η η Νικολαίδου Δήμητρα (93) 3.50, Η Μιχαήλ Αθηνά 3η με 3.10 (ετοιμάζεται να κάνει την έκπληξη μόλις απεγκλωβιστεί από τα «καλαμάκια» που χρησιμοποιεί για κοντάρι. Η Μητράκου Ελισάβετ ήταν 4η με 2.90 (ατομική επίδοση, πήρε φόρα και ποιος την σταματάει 5η η Ευθυμιάδου Δήμητρα με 2.80 και η Βακουφτσή Θεοδώρα ήταν 6η επίσης με 2.80 (πήγε στα 3.00 αλλά δεν το πέρασε, το άφησε για το διασυλλογικό που θα μετράει!).

Το γεγονός είναι ένα: Με την παρουσία των Εφόρων, οι αθλητές μας είχαν μία αγωνιστική ευκαιρία παραπάνω, είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με τους συναθλητές τους της Θράκης και των Σερρών και να το χαρούν (όπως φαίνεται στην ομαδική φωτογραφία)  αλλά έκαναν και ένα αξέχαστο ταξίδι.

Όλες οι προδιαγραφές για ένα αξέχαστο ταξίδι υπήρχαν. Άψογοι συνοδοί, τρελή παρέα (φαίνεται από τις φωτογραφίες) και το κυριότερη η απουσία του «Αχώνευτου»…

Στα αδύνατα σημεία της εκδήλωσης, η απουσία των ΠΠ/ΠΚ-Α που κάνουν τη διαφορά!

print

Written by