1ος ΔΡΟΜΟΣ ΣΕΪΧ-ΣΟΥ (16,5 χλμ.) ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 10-6-12

Από τον Έφορο Στίβου των Ακαδημιών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Ιωάννη Κούτρα, που δραστηριοποιείται και με το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης, πήραμε το παρακάτω ε-μαιλ και σας το κοινοποιούμε.

«Σας στέλνω συνημμένα την αφίσα του αγώνα του Σ.Δ.Υ.Θ. όπου φαίνονται όλες οι λεπτομέρειες. Στον αγώνα των 16,5 χλμ έχουν συμπληρωθεί οι θέσεις. Στον μικρό όμως αγώνα των 4,5 χλμ μπορεί να γραφτεί όποιος θέλει την ημέρα του αγώνα στις 8.00 πμ. Επίσης θα κρατήσουμε (ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ) και τον σταθμό ανεφοδιασμού του μικρού αγώνα, που βρίσκεται στην μέση περίπου της διαδρομής των 4,5 χλμ.»

Για οποιαδήποτε πληροφορία θελήσει κάποιος είτε για συμμετοχή στον αγώνα είτε για εθελοντής μπορεί να με καλέσει στο κινητό μου 6977089116».

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΚΑΛΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ.  

Καλούμε εθελοντές γονείς και φίλους που θέλουν να βοηθήσουν στο σταθμό ανεφοδιασμού την Κυριακή το πρωί (δηλαδή να προσφέρουν νερά στους αγωνιζόμενους δρομείς) να επικοινωνήσουν με τον Έφορο Στίβου των Ακαδημιών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ  κ. Ιωάννη Κούτρα, στο κινητό 6977089116.

Επίσης καλούμε τους γονείς που θέλουν να περπατήσουν ή να τρέξουν με τα παιδιά τους τον μικρό αγώνα να ξυπνήσουν νωρίς την Κυριακή και να χαρούν τη διαδρομή στο Σέιχ Σου.

ΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΙ

Όταν τελειώσετε από το Σέιχ-Σου, ας περάσετε και από το Καυτανζόγλειο, όπου την Κυριακή το πρωί θα γίνεται η δεύτερη ημέρα του Διασυλλογικού πρωταθλήματος Ανδρών και Γυναικών.

Θα τρέχαμε και εμείς και μάλιστα τη «μεγάλη διαδρομή»!!! αλλά … ας κερδίσει και κανένας άλλος, αφού θα προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στο Διασυλλογικό.

print

Written by