ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ Α/Γ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Από τη 2η ημέρα ξεχώρισε η παρουσία του Παρασκευά-Κων/τίνου Ρεζέ και στα 200μ. (22”34) πολύ κοντά στις ατομικές του επιδόσεις, ενώ φιλότιμες προσπάθειες έκαναν στο Τριπλούν οι Μανώλης Κνήτης  και οι νέοι Σαρόγλου Λ.Σ (11,54) και Καλουδάς Χ. (11.45).

Το επί κοντώ Γυναικών με φιλότιμες προσπάθειες αλλά και προβλήματα. Η Δήμητρα Σολομωνίδου με 3.30 ήταν 4η αλλά σύντομα ξεκολλάει από το 3.40! Η Αθηνά Μιχαήλ με μικρό κοντάρι πέρασε 3.00μ. αλλά αν δεν ξεκολλήσει από αυτά τα κοντάρια δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλύτερο!. Εμείς ξέρουμε  ότι μπορεί αλλά θα πρέπει να μας το δείξει και η ίδια.  Οι:  Μητράκου με 2.80, Βακουφτσή και Τριανταφύλλου με 2.60 προσπαθούν αλλά υπάρχουν μικροπροβλήματα που θα πρέπει να τα ξεπεράσουν σύντομα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Στους άνδρες θα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι αφού Ο Νίκανδρος Στυλιανού ανατρέποντας κάθε λογική σκέψη επέτυχε να ισοφαρίσει το ατομικό του ρεκόρ με την πολύ καλή επίδοση 5.40 (στη φωτογραφία το 5.40). Μέσα σε 12 ώρες ο Νίκανδρος αγωνίστηκε σε Κύπρο και Θεσσαλονίκη και επέτυχε στην μεν Κύπρο που ήταν ξεκούραστος 4.90!  και στη Θεσσαλονίκη που ήταν πτώμα στην κούραση και άυπνος με δύο ώρες μόνο ύπνο έκανε 5.40!  Ποιος θα μας το εξηγήσει, πριν αρχίσουμε “τις γρήγορες”  οι προπονητές  από την Κύπρο ο κ. Αποστολίδης Γιώργος και από τη Θεσσαλονίκη ο συντάκτης του παρόντος άρθρου;

Ο Θεοφάνης Μπέλος σταθερός σε επιδόσεις κοντά στο ρεκόρ του που πρόσφατα το ανέβασε στο 4.85 έκανε ένα ωραίο αγώνα και με 4.80 ήταν 2ος. Ο Αλέξης Καρεκλάς θέλει ακόμη δουλειά για να αξιοποιήσει τα προσόντα του. Ήταν άκυρος στο αρχικό ύψος 4.00μ.

Για τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ έστω 1 βαθμό προσέφεραν στο Σύλλογο (μόνον 4 άνδρες και 3 γυναίκες)!

Θα κάνουμε μια εξαίρεση και θα αναφερθούμε στα παιδιά του επί κοντώ (αγόρια και κορίτσια) τα οποία ξεχώρισαν. Στους άνδρες υπέροχος με ατομικό ρεκόρ 4.80 και μερικά άλματα για σεμινάριο, ο αθλητής του Σάββα Κεφαλίδη, Γρατζάκης Γιώργος. (Στη φωτογραφία οι νικητές του Κοντώ από αριστερά (Μπέλος Θεοφάνης 4.80, Νίκανδρος Στυλιανού 5.40 και Γιώργος Γρατζάκης 4.80). Η έφορος του αγωνίσματος κ. Κράντα Αντωνία και ο κ. Χρ. Χρυσοστομίδης Επιτελικός Τεχνικός του ΣΕΓΑΣ, που έκανε την απονομή.

Από τα κορίτσια σταθερά υπέροχη η Αντωνία Καλαφατζή, αθλήτρια του Κώστα Μαρτινίδη, που με 3.75 ήταν 1η. Τη 2η θέση καθαρά κέρδισε η Δήμητρα Νικολαϊδου με 3.40 ενώ η Βάγια Παπαχρήστου με 3.30 ήταν 3η.

print

Written by