ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ (Α/Γ) 1ος ΟΜΙΛΟΣ 5.40 Ο ΝΙΚ. ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΣΤΟ ΚΟΝΤΩ (Α)

Μπορεί η Κοροσίδου να έκανε Πανελλήνιο ρεκόρ στη σφύρα (Κ) με 62,64 και ο Σπύρος Λεμπέσης να έριξε το Ακόντιο στα 82.11,  όμως από την πλευρά μας χαρήκαμε ιδιαίτερα το 5.40 του Νίκανδρου Στυλιανού, ο οποίος καταρρίπτει όλες τις προπονητικές θεωρίες. Αγωνίστηκε Σάββατο βράδυ στη Λεμεσό στο Παγκύπριο πρωτάθλημα (έκανε 4.90). Κοιμήθηκε δύο ώρες το πρωί ταξίδεψε από Κύπρο Θεσσαλονίκη και στον αγώνα που έγινε στις 11:00 και μας κράτησε μέχρι τις 14:00 έκανε …  5.40ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ης και 2ης ημέρας  της Θεσσαλονίκης, (χωρίς βαθμολογίες, σειρές  και άνεμο).

Στα αρχικά μας πλάνα ήταν να κάνει ένα άλμα στο 4.80-4.90 όσο να βοηθήσει το σύλλογο. Με την εξέλιξη του αγώνα από άλμα σε άλμα γινόταν καλύτερος και εμφάνισε τον Νίκανδρο που βλέπουμε καθημερινά στην προπόνηση. Άντε τώρα να μας εξηγήσει κάποιος το πώς ένας αθλητής «πτώμα» στην κούραση και άυπνος φτάνει να ισοφαρίζει το ρεκόρ του (5.40) και να έχει καλά άλματα στο επόμενο ύψος (5.47).
Λεπτομέρειες αργότερα, αφού πούμε το αντίο μας στον Κωνσταντίνο Εξάρχου τον ανεπανάληπτο «Μπαμπίνο» του Καυτανζογλείου που μας άφησε εχθές και Κηδεύεται σε λίγη ώρα στις 16:30 στον Ιερό Ναό Κυρίλλου και Μεθοδίου στη Θεσσαλονίκη.

print

Written by