Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΣΕΙΧ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ


Δεν αμφιβάλλαμε καθόλου ότι ο αγώνας που διοργάνωσε ο Σ.Δ.Υ.Θ. στο Σέιχ-Σου θα ήταν υπέροχος. Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ με συνδετικό κρίκο τον δραστήριο Έφορο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και ενεργό δρομέα κ. Κούτρα Ιωάννη  συμμετείχε τόσο στο αγωνιστικό μέρος όσο και στην επάνδρωση ενός «σταθμού» χορήγησης νερού στους δρομείς.


Στο αγωνιστικό μέρος άξιος εκπρόσωπος του ΑΣ ΡΗΓΑΣ ήταν ο Θοδωρής  Μπαλίδης που για μια ακόμη φορά ήταν υπέροχος. Στο λαϊκό δρόμο των 4.5 χλμ. ήταν 3ος. Στη φωτογραφία οι τρεις νικητές στο βάθρο, με τον Θ. Μπαλίδη στην Τρίτη Θέση. Ακόμη και η μικρότερη αθλήτρια του αγώνα προέρχεται από την οικογένεια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ ήταν η Μαριαλένα Γάκη, μόλις 4,5 χρόνων.



Όσο για την «επάνδρωση» του σταθμού δεν θα μπορούσε να είχε καλύτερο εκπρόσωπο. Όλη η οικογένεια του κ. Κούτρα (η Σύζυγος κ. Ειρήνη-Όλγα και τα παιδιά Σταύρος και Κωνσταντίνα)  με την παρουσία της προπονήτριας κ. Σοφίας Γκοτζαμάνη και πάλι έκλεψαν την παράσταση. Τα πάντα λειτούργησαν ΑΨΟΓΑ (βλέπετε φωτογραφίες). Μέχρι και ειδική «κατασκευή»  έκαναν για να παραμένουν οι σακούλες ανοιχτές και οι δρομείς να ρίχνουν τα πλαστικά τους ποτήρια. Η εγγραφή του ονόματος «ΑΣ ΡΗΓΑΣ» που διαχειριζόταν το σταθμό, με πέτρες, θεωρείται από τα πιο κοινά για το ανήσυχο πνεύμα της συγκεκριμένης κυρίας. Στις φωτογραφίες ο Θ. Μπαλίδης σε δράση καθώς και τα μέλη που επάνδρωναν τον σταθμό του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.



print

Written by