Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΤΙΜΑ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ: ΣΠΑΝΙΔΗ – ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗ

Με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών των μικρών κατηγοριών (ΠΠ/Β και ΜΙΝΙ) θα συμμετάσχει ο σύλλογός μας στα ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΝΙΔΕΙΑ 2012, τα οποία διοργανώνει ο ΟΚΑ Καβάλας σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Καβάλας την Τετάρτη 20-6-2012. Είναι το ελάχιστο το οποίο θα μπορούσαμε να κάνουμε για να ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ τη μνήμη των ανθρώπων που άφησαν τη σφραγίδα τους στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στον Κλασικό αθλητισμό της Ελλάδος και όχι μόνον. Της αποστολής θα ηγηθεί η προπονήτρια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Γκοτζαμάνη Σοφία με τη βοήθεια του κ. Μουρουδέλη Σωτήρη (πατέρα αθλητή και αθλήτριάς μας).

Ευχαριστούμε με τη σειρά μας τον κ. Μουρουδέλη τόσο για τα καλά του λόγια … όσο και για την τόσο ουσιαστική βοήθεια στη λειτουργία του Συλλόγου. 

Ίσως με το παράδειγμα των γονέων που συμμετέχουν ενεργά στα δρώμενα του συλλόγου  να καταλάβουν μερικοί γονείς ότι ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη της οικογένειας είναι ευπρόσδεκτοι … (είναι ένα μικρό καρφάκι για όσους νομίζουν ότι ο σύλλογος είναι κάτι το απόμακρο κάτι το ξένο). 

Όχι !  ο σύλλογος είστε εσείς, εμείς και τα «παιδιά μας». Οι Γονείς, οι εκπρόσωποι των γονέων που απαρτίζουν το Δ.Σ., οι φίλοι και υποστηρικτές του συλλόγου  και οι προπονητές φροντίζουμε για τα παιδιά μας. Σας θέλουμε κοντά, θέλουμε να νοιάζεστε για τον τρόπο λειτουργίας μας και να τονίζετε ό,τι βλέπετε που θα μπορούσε να γίνει καλύτερα. Τότε βοηθάτε το σύλλογο για να προσφέρει στα «παιδιά μας» ότι καλύτερο.  

Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι για χάρη των παιδιών «μας»· το θέλουμε και σας το ζητάμε. Θέλουμε να σας έχουμε κοντά μας.

Ναι ………. και εμείς σας αγαπάμε!

print

Written by