ΜΕΧΡΙ ΚΑΒΑΛΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

Με στόχο να Τιμήσουμε τους «ΣΠΑΝΙΔΗ και ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗ» αλλά και να επιβραβεύσουμε τη συνέπεια και την αγωνιστική διάθεση των μικρών μας αθλητών σχεδιάσαμε το ταξίδι στην Καβάλα και το κάναμε πράξη. Η προπονήτρια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Σοφία Γκοτζαμάνη (ακούει και στο όνομα ΑΓΓΕΛΟΣ),  με τη βοήθεια του Ενεργού μέλους και γονέα κ. Σωτ. Μουρουδέλη, συνόδεψαν 4 αθλητές/τριες στην Καβάλα, όπου αγωνίστηκαν, το γλέντησαν και επέστρεψαν σχετικά αργά το βράδυ κουρασμένοι μεν αλλά κατενθουσιασμένοι. Η παράδοση παραλαβή των μικρών μας αθλητών έγινε στο Καυτανζόγλειο και όλοι επέστρεψαν στα σπίτια τους για να διηγηθούν τα όσα πέρασαν.
Βλέποντας τις φωτογραφίες οι οποίες δεν περίζονται στον αγωνιστικό τομέα αλλά περιλαμβάνουν και βόλτες σε παραλίες, βόλτες στα αξιοθέατα της Καβάλας και διάφορες άλλες εκδηλώσεις, λέω μόνον τούτο. Α! ρε τυχερά Αχώνευτα! την άλλη φορά … να με υπολογίζετε και εμένα!

Δεν μπορώ να συγκρίνω τα συναισθήματα που είχα νοιώσει εγώ, όταν σχεδόν 20ρης ταξίδεψα για πρώτη φορά στην Καβάλα για αγώνες, με τα συναισθήματα των 10χρονων ή 12 χρόνων. Το σίγουρο είναι ότι θα θυμούνται τα όσα είδαν και έζησαν για όλη τους τη ζωή. Ευχαριστούμε την κ. Σοφία Γκοτζαμάνη η οποία διέθεσε το αυτοκίνητό της και πήρε την ευθύνη να συνοδέψει τα παιδιά στην Καβάλα. Πρέπει να ξέρουν οι γονείς ότι χωρίς την παρουσία του κ. Μουρουδέλη η αποστολή δεν θα είχε πραγματοποιηθεί.

Με άλλα λόγια, στέλνω ένα μήνυμα στους γονείς  των παιδιών μας. Γονείς, σας θέλουμε κοντά μας.  Χωρίς τη δική σας παρουσία και συμπαράσταση, πολλά από όσα θα μπορούσαν να ζήσουν και να χαρούν τα παιδιά «μας»  ίσως να μην πραγματοποιηθούν.
Όσοι γονείς  έχουν τη διάθεση, ας είναι οι επόμενοι εθελοντές, για να μοιράζεται το φορτίο. Δεν πιστεύω κάποιοι να στέλνουν τα παιδιά τους, μόνιμα με άλλους συνοδούς και αυτοί να έχουν μόνιμα δουλειά!
Όλοι έχουμε δουλειές αλλά μόνο μερικοί βάζουν τις “Πατεροώρες και τις Μητεροώρες” πάνω και από τις δουλειές τους!!!

print

Written by