ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Π/Κ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Σε καλό ρυθμό βρίσκεται η αρμόδια υπηρεσία του Πανελληνίου πρωταθλήματος Π/Κ η υπεύθυνη για τη συγκέντρωση των δηλώσεων. Ήδη ανακοίνωσαν τις λίστες συμμετοχής στις οποίες μπορείτε να δείτε τους δηλωθέντες. Για παράδειγμα στο ΚΟΝΤΩ (Π) δηλώθηκαν 15 και στο ΚΟΝΤΩ (Κ) 16.  Όλους τους δηλωθέντες αθλητές/τριες θα τους βρείτε ΕΔΩ.
Η επόμενη κίνηση της επιτροπής είναι να ανακοινώσει έγκαιρα τα αγωνίσματα στα οποία δεν θα γίνει προκριματικός.  Και το για βήμα είναι απαραίτητο, αφενός μεν για να μην ταλαιπωρούμε τους αθλητές (να ξυπνούν από τις 6:00 αφού οι προκριματικοί αρχίζουν από τις 8:15) και αφετέρου να αποφύγουν οι σύλλογοι τα περιττά έξοδα μιας επιπλέον διανυκτέρευσης. Εάν γίνει το αγώνισμα κατευθείαν τελικός το απόγευμα, πολλοί σύλλογοι που βρίσκονται σχετικά κοντά, προλαβαίνουν να είναι εκεί χωρίς περιττές διανυκτερεύσεις.

Ολοκληρώστε την υπέροχη προσπάθειά σας, ανακοινώνοντας και τα αγωνίσματα στα οποία  δεν χρειάζεται να γίνει προκριματικός. Ένας προκριματικός τριών ωρών στο κατακαλόκαιρο για να φύγουν 2 ή 3 αθλητές  (που πιθανά δεν θα παρουσιαστούν) ταλαιπωρεί, αθλητές, προπονητές, διοργανωτές και βαρύνει τους συλλόγους με περιττά έξοδα. 

print

Written by