ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ

Στη σημερινή προπόνηση που θα είναι η τελευταία για τον Ιούνιο, θα γίνει μια μικρή γιορτή με τις καθιερωμένες βραβεύσεις των νικητών του Point System και των Παρουσιών για το μήνα Ιούνιο. Οι προπονήσεις των μικρών μας φίλων θα αρχίσουν και πάλι μετά τις διακοπές προς το τέλος Αυγούστου. Από τις 27 Αυγούστου θα αρχίσουν να συγκεντρώνονται οι μικροί μας αθλητές και στις 3 Σεπτεμβρίου θα αρχίσουν κανονικά οι προπονήσεις για την νέα αγωνιστική περίοδο. Παρακαλούνται οι γονείς που δεν είναι ταχτοποιημένοι μέχρι και τον μήνα Ιούνιο να τακτοποιήσουν τις όποιες οικονομικές  τους οφειλές.
Ο Αλκίνοος Παπαχαρίσης (που στη φωτογραφία κερδίζει στους δρόμους ακόμη και τους … παιδαράδες) μαζί με την Μαρία Παντακίδου, είναι οι μεγάλοι νικητές του Ιουνίου. Στη σημερινή γιορτή, Θα βραβευτούν οι νικητές τουPoint System και τωνΠαρουσιών του Ιουνίου.

Μπράβο σε όλους. Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά και τις οικογένειές τους να περάσουν ένα υπέροχο καλοκαίρι και πρώτα ο Θεός το Σεπτέμβριο … τα ξαναλέμε με καινούριες δυνάμεις.
Α! να μην το ξεχάσω.   Για το καλοκαίρι κάνω δώρο σε όλα τα “αγόρια” από …. 500 κάμψεις και τα κορίτσια  …. 499!!!
Τυχεροί……..Τυχερές….. το τσιμπήσατε το δωράκι σας πάλι. 

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

print

Written by