Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΥΨΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Με το χιούμορ που χαρακτηρίζει τον αγαπητό μας φίλο και συνάδελφο Παύλο Σκορδίλη, τον κινητήριο μοχλό του στίβου της Κέρκυρας, έγινε η παράδοση των μετρητών ύψους που είχαμε τάξει για το Στάδιο της Κέρκυρας.

Ο κ. Σκορδίλης ενδιαφέρθηκε να εξοπλίσει το Στάδιο της Κέρκυρας με τους δύο μετρητές που είχε στη διάθεσή του ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ και τους οποίους προσέφερε σε οποιονδήποτε φορέα θα έδειχνε ενδιαφέρον και θα του ήταν χρήσιμοι. Οι μετρητές αυτοί είναι  από την εποχή της εκκαθάρισης των υπογείων του Αλεξανδρείου Μελάθρου της Θεσσαλονίκης (του Παλαί ντε σπορ) από την εποχή των “παχιών αγελάδων” των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004!

Μας ζήτησε λοιπόν ο φίλος μας κ. Σκορδίλης να μεταφέρουμε τους μετρητές  στις Σέρρες, για να τους παραλάβει από εκεί για Κέρκυρα με το τέλος που Πανελληνίου πρωταθλήματος των Π/Κ.

Όταν σήμερα το πρωί του είπαμε … «Παύλο, φέραμε τους μετρητές … είναι εκεί».

Χωρίς πολλά λόγια μας απάντησε:

«Θα γίνει κανονικά παράδοση … παραλαβή με Φωτογραφίες»!!!

Ιδού λοιπόν οι φωτογραφίες, στις οποίες φαίνεται ο Έφορος Στίβου του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Σολομωνίδης Βλαδίμηρος να παραδίδει τους μετρητές στον κ. Παύλο Σκορδίλη για το Στάδιο της Κέρκυρας.

Να είσαι καλά Φίλε μας, και σε ευχαριστούμε γιατί με το ενδιαφέρον που έδειξες, για να εξοπλίσεις το Στάδιο της Κέρκυρας, μας έκανες ιδιαίτερα χαρούμενους.

Χαρήκαμε αφάνταστα, γιατί τα αθλητικά όργανα που (αν και ήταν αχρησιμοποίητα) τα βρήκαμε και τα μαζέψαμε από τα “σκουπίδια” του Αλεξανδρείου Μελάθρου και τα φυλάγαμε για τόσα χρόνια … έπιασαν τόπο.

Μπορεί εσείς να χαίρεστε γιατί εξοπλίζετε το Στάδιό σας με όργανα που χρειάζονται για την αθλούμενη νεολαία. Όμως η χαρά η δική μας είναι διπλή γιατί τελικά επιβραβεύτηκε, με τον καλύτερο τρόπο, η τόσων χρόνων “προστασία” των οργάνων αυτών.

Φίλε Παύλο, χωρίς το δικό σου ενδιαφέρον ούτε εμείς  θα είμασταν χαρούμενοι ούτε το Στάδιο της Κέρκυρας θα είχε τους μετρητές. Μακάρι να δείχναμε όλοι το μισό ενδιαφέρον από το δικό σου,  για την αξιοποίηση και προστασία του αθλητικού υλικού των Σταδίων. Τότε! Πολλά προβλήματα θα είχαν λυθεί και όλοι θα είμασταν χαρούμενοι, χωρίς κανένα έξοδο.

Παύλε, περιμένουμε πρόσκληση στον πρώτο αγώνα επί κοντώ που θα διοργανώσετε στην Κέρκυρα και  θα …είμαστε εκεί (όπως τον παλιό καλό καιρό).

Μακάρι δε οι μετρητές να χρησιμοποιούνται συχνά για την επιβεβαίωση των ρεκόρ των αθλητών που θα αγωνίζονται στο Στάδιο της Κέρκυρας.

print

Written by