Η ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ Π/Κ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (17) – ΠΑΡΟΥΣΕΣ 12 ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

Οι εκπρόσωποι του ΑΣ ΡΗΓΑΣ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Π/Κ είναι στις Κορασίδες η Σολομωνίδου Δήμητρα (95) και Τριανταφύλλου Ναταλία (95) και στους Παίδες ο Τριανταφύλλου Γεώργιος (97) και Δρόσος Φώτιος (98), και οι 4 αθλητές αγωνίζονται στο άλμα επί κοντώ.

Στο επί κοντώ (Κ) παρουσιάστηκαν 17 κορασίδες. (Στη φώτο λίγο πριν αρχίσει ο προκριματικός).  Από τις δύο αθλήτριες μας, η Ναταλία Τριανταφύλλου δεν κατάφερε να περάσει το αρχικό ύψος (οπότε δεν πέρασε στον τελικό) ενώ η Δήμητρα Σολομωνίδου πέρασε στον Τελικό με 3.00μ.

Στη φωτογραφία οι 12 αθλήτριες του Τελικού την ώρα της παρουσίασης των αθλητριών. Στον Τελικό του Κοντώ (Κ) η Σολομωνίδου Δήμητρα με 3.40 (ισοφάριση ρεκόρ) ήταν 7η ενώ το αγώνισμα κέρδισε η Στεφανίδη Γεωργία με 4.05 που είναι όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ε/Ν. Την κατάταξη και τις επιδόσεις των αθλητριών του Τελικού στο επί κοντώ καθώς και όλων των αγωνισμάτων της πρώτης ημέρας θα τα βρείτε στη σελίδα του ΣΕΓΑΣ

 

(13) ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΠΑΙΔΩΝ – ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

Στο Κοντώ (Π) από τους 15 δηλωθέντες οι δύο αθλητές από την Κρήτη δεν εμφανίστηκαν και με διαβεβαίωση του προπονητή τους ότι δεν θα είναι παρόντες η οργανωτική επιτροπή ανακοίνωσε ότι δεν θα γίνει προκριματικός στο Κοντώ (Π) και οι 13 αθλητές θα αγωνιστούν κατευθείαν στον Τελικό, αύριο Κυριακή στις 17:30.

Οι αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (Τριανταφύλλου Γ. και Δρόσος Φ.) ανήκουν στην μικρότερη κατηγορία των ΠΠ-Α αλλά δηλώθηκαν να αγωνιστούν και στο πρωτάθλημα των (Π) για να αποκτήσουν εμπειρίες και να προετοιμαστούν καλύτερα για το πρωτάθλημα των ΠΠ-Α που ακολουθεί και θα γίνει στο Ναύπλιο στις 21-22/7/12. Μία καλή επίδοση ανάλογη με τις προπονήσεις και τις δυνατότητες των αθλητών μας είναι ο στόχος τους. Αύριο θα δούμε την αγωνιστική κατάσταση όλων των αθλητών. Κοντός ψαλμός “αλληλούια”.

print

Written by