Ο Κ. Κ. ΧΑΤΖΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΟ ΑΥΣΤΡΙΑ – ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΑΓΓΛΙΑ!

Η χθεσινή προπόνηση τα είχε όλα. Τελευταίες πινελιές σε όσους θα αγωνιζόντουσαν στο Πανελλήνιο Π/Κ. Παιχνίδια και χαρές για τους μικρούς μας φίλους. Απονομές στους νικητές του PointSystem και των Παρουσιών. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά … έκανε και την εμφάνιση του ο κ. Κοσμάς Χατζιόπουλος γεμάτος με δώρα και γλυκά (ήταν το κερασάκι στην τούρτα, της χθεσινής αξέχαστης ημέρας. Όχι μόνον έμεινε μαζί μας αλλά βοήθησε και στην προπόνηση με το δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Ας μην ήταν για καλό σκοπό η φυγή σας και πάλι από την παρέα μας κ. Κοσμά και … σιγά μη σας αφήναμε να κάνετε ρούπι από κοντά μας. Έλα όμως που η επιθυμία σας για κάτι καλύτερο στη ζωή σας, μας «δένει τα χέρια»!!! Ας είναι, θα το υποστούμε και αυτό, θα το πιούμε και αυτό το πικρό ποτήρι για χάρη σας, μόνο και μόνο επειδή σας αγαπάμε τόσο που για το καλό σας, θα σας αποχωριστούμε και πάλι. Έχουμε τόσες φωτογραφίες για να σας θυμόμαστε και να λέμε … Αχ τι καλά! που έφυγε ο Αχώνευτος και είναι μακριά μας! Ξέρετε την παροιμία κ. Κοσμά που λέει «από μακριά με αγάπη»;

Τώρα για κάποιον που δεν ξέρει … τι συμπέρασμα θα βγάλει;

Ότι σας θέλουμε ή ότι δεν σας θέλουμε;

Η απάντηση είναι μία και θα δοθεί σε στενό οικογενειακό περιβάλλον.

Παρακαλείται ο κ. Καρματζόγλου Έφορος εκδηλώσεων και συνδετικός κρίκος αθλητών προπονητών να ετοιμάσει μία αποχαιρετιστήριο έξοδο για τους προπονητές «οσονούπω». Οι κ.κ. προπονήτριες των Ακαδημιών συνεννοηθείτε με τον κ. Σταύρο για  μια βραδινή έξοδο με ουζάκι ή μπύρα ή (νεράκι για τον κ. Κοσμά το φλώρο) και εκεί θα τα πούμε ΟΛΑ. 

print

Written by