ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ – ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΕΣ

Τελευταία κάναμε μεγάλη «κοιλιά» στην ενημέρωση των φίλων μας ως προς τις γιορτές (ονομαστικές και γενέθλια). Θέλετε επειδή τα μέλη του συλλόγου μας έγιναν πολλά, θέλετε ότι τα χρόνια μας «ξεχείλισαν» και το μυαλό μας παραμένει το ίδιο καλοκαίρι χειμώνα! Όλα αυτά συντελούν στο να μας φεύγουν οι  γιορτές και τα γενέθλια. Να όμως που σήμερα αύριο έχουμε απανωτές γιορτές.  Σήμερα 29 και αύριο 30 Ιουνίου έχουμε τις γιορτές του Πέτρου και Παύλου και των Αποστόλων καθώς και των Κοσμά και Δαμιανού. 

Ευχόμαστε λοιπόν σε όλους τους εορτάζοντες ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ.

Ιδιαίτερα ευχόμαστε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον καλό μας φίλο Πέτρο Κυπριανού, που σε κάθε ευκαιρία είναι κοντά μας και του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες στην καταπληκτική του καριέρα στην Αμερική ως προπονητής στίβου (Επί κοντώ και συνθέτων).

Πώς θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε τον Απόστολο Σολομωνίδη, αφού από την ώρα που κόλλησε στην παρέα μας έγινε το Νο 1 σε κάμψεις (όλο και κάτι θα κάνει για να … «tiw δικαιούται»). 

Δεν θα ξεχάσουμε τον κ. Κοσμά Χατζιόπουλο ο οποίος  σημάδεψε το σύλλογό μας με την παρουσία του αλλά και με την απουσία του. Πώς το κατάφερε; Απλό.  Όταν ήταν κοντά μας λέγαμε  … πότε θα φύγει! Όταν έφυγε λέγαμε … γιατί άργησε τόσο!!!  Όπως και να έχει το μυαλό μας είναι πάντα κοντά του, όπου και να βρίσκεται. Λέτε τελικά να τον αγαπάμε και να μην το καταλάβαμε!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ  στους Παύλο Βαϊς, Πετρίνα Σπανού, Καφαντάρη Παύλο, Παπατσικουράκη Δαμιανό, Ρίζο Πέτρο, Δρόσο Απόστολο,Λαμπριανίδη Κοσμά, Παπαδόπουλο Απόστολο.

Επίσης στους, Διακονικόλα Σάββα (25.6), Παπαχαρίσης Αλκίνοος (26.6), Δαζελίδη Αστέριο (28.6).

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και σε όσους μας διέφυγε η ημερομηνία της γιορτής τους.

print

Written by