ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε/Ν ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Η Δήμητρα Σολομωνίδου πάλεψε και τα πήγε πάρα πολύ καλά. Πέρασε όλα τα ύψη με την πρώτη μέχρι και το 3.40 που αποτελεί και ισοφάριση του ρεκόρ της και ήταν στην 8η θέση. Τόσο η ίδια όσο και ο σύλλογος κέρδισαν (σε εμπειρίες και βαθμολογία, αντίστοιχα). Το ότι έχασε το 3.50 στις λεπτομέρειες … μας λέει πολλά.

Όπως είχαμε ανακοινώσει είχαμε δύο αθλητές (1 αθλητή και 1 αθλήτρια) που είχαν τα όρια για να αγωνιστούν στο άλμα επί κοντώ.

Μέχρι και την Πέμπτη κάναμε τις προπονήσεις μας και τους ευχηθήκαμε καλή επιτυχία, επιστρατεύσαμε σχεδόν όλο το Σύλλογο για να γίνει η αποστολή χωρίς κανένα πρόβλημα. Ο κ. Σπανός Ν. ανέλαβε να μεταφέρει τον αθλητή μας από την προηγούμενη στη Λάρισα. Την επόμενη ο κ. Παπαϊακώβου συνοδευόμενος από τον έφορο στίβου του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (Γ) και πατέρα της Δήμητρας, κ. Βλαδίμηρο Σολομωνίδη, θα ήταν παρόντες για να βοηθήσουν προπονητικά τόσο τον αθλητή μας όσο και την αθλήτριά μας (που θα αγωνίζονταν την Κυριακή).

Και ενώ έχει ακυρωθεί η πτήση και πασχίζουμε να βρούμε τρόπο για να είμαστε στην ώρα μας στο Ελσίνκι, μαθαίνουμε ότι ο αθλητής μας δεν φάνηκε πουθενά. Όχι μόνο δεν ταξίδεψε στη Λάρισα αλλά και δεν ενημέρωσε κανέναν υπεύθυνο του συλλόγου (εκτός από ένα τηλέφωνο στην συναθλήτριά του, που έλεγε “δεν θα έρθω”).

Έκτοτε το τηλ. του αθλητή μας παραμένει κλειστό και ο ίδιος άφαντος. Θα περιμένουμε να μας πάρει ο ίδιος τηλέφωνο (6932626625) μην μας πει ότι δεν το είχα!,  για να μας δώσει μιαν εξήγηση για τη συμπεριφορά του.

Κούκλε, ΠΕΡΙΜΕΝΩ τηλέφωνο, αφού το δικό σου δεν απαντά. Δεν θα επεκταθώ στο συμβάν, θα περιμένω να μάθω το γιατί …

print

Written by