ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ «ΑΣΤΡΑΠΗ» ΣΤΟ ΕΛΣΙΝΚΙ ΕΓΙΝΕ …. ΚΕΡΑΥΝΟΣ

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά οι αεροπορικές εταιρίες καθόρισαν την έκβαση αυτού του ταξιδιού. Μολονότι είχαμε κλείσει εισιτήρια για να φτάσουμε την προηγούμενη ημέρα (Παρασκευή 22:00) στο Ελσίνκι τελικά φτάσαμε «με την ψυχή στο στόμα» στις 13:30 του Σαββάτου. Οι συνάδελφοι της αποστολής της Κύπρου που μας έφεραν τη διαπίστευση έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο του Ελσίνκι, για να μας επιτραπεί η είσοδος  στο στάδιο, μας είπαν ότι «μόλις  αγωνίστηκε ο Νίκανδρος και έκανε τρεις άκυρες στο 5.10!».

 Όπως θα ένοιωθε ο καθένας σας!  έτσι ένοιωσα και εγώ…  Στα αεροδρόμια για 24 ώρες και στο τέλος να μην προλαβαίνετε το σκοπό του ταξιδιού σας . Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι προσπάθησα να είμαι εκεί πέρα και πάνω από κάθε λογική, αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερα να είμαι εκεί όταν ο Νίκανδρος χρειαζόταν μια κουβέντα για να περάσει τα εύκολα για αυτόν ύψη των 5.10 και 5.30 (με 5.30 πέρασαν στον Τελικό!).

Θα πρέπει να σας ενημερώσουμε για να μην την «πατήσετε» και εσείς. Για όλα ευθύνονται οι αεροπορικές εταιρίες και συγκεκριμένα η AirBerlinη οποία ακύρωσε την πτήση ΑΒ 2826 της Παρασκευής 29-6-12 με ώρα αναχώρησης από Θεσσαλονίκη την 16:20 και η οποία έφτανε στο Ελσίνκι (μέσω Ντίσελντορφ) την ίδια μέρα στις 22:00. Κανένας δεν μας ενημέρωσε νωρίτερα κανένας δεν βρέθηκε από την airBerlin να μας πει το γιατί. Η Swissairπου συνεργάζεται με την Berlinμας προώθησε στην Aegeanκαι … το αποτέλεσμα γνωστό.

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ:  Μην εμπιστεύεστε την Air Berlin. Μακριά από έκδοση εισιτηρίων από το ιντερνέτ και την airtickets.gr

Δεν θα το αφήσουμε … υπάρχει και συνέχεια, συνταξιούχοι είμαστε….!

Από τα αξιοπρόσεχτα της βροχερής ημέρας των αγώνων:  1)  Έξω από το στάδιο υπήρχαν πιτσιρίκια που μοίραζαν δωρεάν αδιάβροχα, άσπρα, κόκκινα, μπλε.  2) Με τη βροχή κανένας δεν κουνήθηκε από τη θέση του, αφού όλοι είχαν αδιάβροχα. 3) Οι Φιλανδοί, ζωντανοί και ιδιαίτερα εκδηλωτικοί (με τους δικούς τους αθλητές). 4)  Μέχρι και ο καφές ήταν της στιγμής, όπως δείχνει η φωτογραφία, στην οποία η κοπέλα είναι κατάλληλα εξοπλισμένη με τα πάντα τα σχετικά με τον καφέ!

print

Written by