ΠΟΤΕ ΖΕΣΤΗ – ΠΟΤΕ ΚΡΥΟ – ΠΟΤΕ ΜΠΑΝΙΟ – ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Η αγωνιστική περίοδος έχει σταματήσει, οι οργανωμένες προπονήσεις στο Καυτανζόγλειο επίσης.  Όμως, όσοι δεν έφυγαν μακριά δεν χάνουν την ευκαιρία να παίζουν το παιχνίδι «προπονήσεις». Πότε εμπόδια, πότε σφύρα, πότε ακόντιο, πότε αντοχή και δύναμη, πότε «τον Ταρζάν» και πότε βουτιές σε καμιά παραλία. Όλα αυτά χαλαρά και άνετα, έτσι για να περνάμε υπέροχα στα διαλείμματα μεταξύ των Ολυμπιακών αγώνων  του Λονδίνου. Το πρόγραμμά μας ρυθμίζεται σε κάθε προπόνηση «ανάλογα με τους παρόντες». 
Προχθές είχαμε βόλτα στις παραλίες. Τα «κορμιά» που φαίνονται στις φωτογραφίες αφού βούτηξαν και δροσίστηκαν και αφού χόρτασαν τη θάλασσα, δοκίμασαν και το παραδοσιακό «καρπούζι της θάλασσας». Τι σημασία έχει που δεν είχαμε κατάλληλο μαχαίρι να το κόψουμε! τα καταφέραμε υπέροχα και με το σουγιά.  Μη ζηλεύετε θα επαναληφθεί!  αλλά, όχι προγραμματισμένα. Είμαστε σε διακοπές με κυρίαρχο στοιχείο αυτό του λειτουργούμε «χωρίς πρόγραμμα». Βλέπουμε τους  Ο.Α. και στο ενδιάμεσα το γλεντάμε όπως μας αρέσει.
Μετά τους Ο.Α. δεν θα μας βρείτε!!! Όσοι όμως θα βρίσκεστε στη Θεσσαλονίκη  μπορείτε να διατηρήσετε τις απογευματινές συναντήσεις στο Στάδιο! Οργανωθείτε! Και να μην ξεχνάτε να ποτίζετε τα φυτά στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ.

print

Written by