Ε.Α.Σ.Α. ΘΕΣ/ΚΗΣ 1969-72 – Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Κούκλες και Παιδαράδες, γεια σας. Η συνάντηση, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7-9-2012 στην Ν. ΑΓΧΙΑΛΟ ΒΟΛΟΥ (περισσότερες πληροφορίες για τη συνάντηση ΕΔΩ).
Δεν θα αφήσουμε μόνους τους άψογους διοργανωτές της συνάντησης για τα 40 χρόνια (Μιχάλη Πάγκαλο και Σταυρούλα Πορφυρίου-Πάγκαλου) να «ξεσκιστούν» προσπαθώντας να ξετρυπώσουν και τον πλέον «χαβαλετζή» της παρέας μας. Καλώς ή κακώς είμαστε ένα και έτσι πρέπει να μείνουμε μέχρι που να μείνει «ένας ή μία» (μετά από καμιά 50ρια χρόνια!). Με οποιονδήποτε τρόπο,  στείλτε μου τα ονόματα όσων ειδοποιήσατε και εγώ θα τα «κιτρινίσω» κάτι που θα σημαίνει ότι ειδοποιήθηκαν. (Μέχρι στιγμής μόνον οι: Ζορμπάς Σταύρος και Γούβαλης Κώστας έστειλαν ονόματα όσων ειδοποίησαν!) Όσα ονόματα δεν είναι κίτρινα σημαίνει ότι δεν ενημερώθηκαν. Οπότε, εφόσον έχετε πρόσβαση και επαφή «ρίξτε» του ένα τηλεφώνημα για τη συνάντηση.
Περνάω τη λίστα με τα στοιχεία όλων μας, όπου φαίνονται όσοι ειδοποιήθηκαν (είναι με κίτρινο). Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ 1972 που ειδοποιήθηκαν.(19-8-12)
Επίσης περνάω και τη Λίστα των κ.κ. ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ, (που δίδαξαν τα έτη 1969-1972).  Ας ρίξουμε κανένα τηλ. όσο είναι νωρίς… 

Λίστα Φοιτητών και καθηγητών (1969-1972) με φώτος και στοιχεία οικογένειας…..
Επισκεφτείτε τη σελίδα του Νίκου Φυλλαρίδη http://www.tosoufli.gr/ για να δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τη φουρνιά  “ΕΑΣΑ 1972”.

print

Written by