ΑΘΡΟΑ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Πολλοί γονείς ρωτούν να μάθουν τις συνθήκες λειτουργίας του συλλόγου και ήδη έφεραν τα παιδιά τους κοντά μας. Είμαστε στη διάθεση του κάθε γονέα να εξηγήσουμε τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου μας.

Με δύο λόγια, τα πιο βασικά στοιχεία της γνωριμίας των παιδιών με τον Στίβο:
Στην αρχή, όλα τα παιδιά θα περάσουν από όλες τις ομάδες των αγωνισμάτων για να τα γνωρίσουν και αργότερα, ανάλογα με τα «προσόντα» τους και την ηλικία τους, θα κατευθυνθούν στα αγωνίσματα που θα τα καταφέρνουν καλύτερα.
Επίσης, οι νέοι γονείς που θα φέρουν φέτος τα παιδιά τους στο σύλλογο,  θα πρέπει να ξέρουν ότι τίποτε δεν είναι δεδομένο, τίποτε δεν λειτουργεί από μόνο του. Όλα ξεκινούν από την ιδιωτική πρωτοβουλία και τελειώνουν πάλι εκεί. Δυστυχώς στις μέρες μας, κανένας σύλλογος δεν θα λειτουργούσε, αν περιμέναμε την Πολιτεία να στηρίξει τους ερασιτεχνικούς συλλόγους και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, μολονότι είναι κοινωνικό αγαθό και βάσει Συντάγματος,  θα έπρεπε να παρέχεται στους πολίτες από το Κράτος!!!

Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

Στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ υπάρχει Μηνιαία συνδρομή 25€ από Σεπτέμβριο μέχρι και τον Ιούνιο και εφάπαξ εγγραφή 25€  (τον Ιούλιο και Αύγουστο δεν γίνονται προπονήσεις). Για περιπτώσεις παιδιών που είναι στην ίδια οικογένεια (2  αδέλφια 40 €,   3 αδέλφια 50 €) Πάνω από τρία αδέλφια, και πάλι 50 €.
Εφόσον  η συνδρομή καταβληθεί σε Ετήσια βάση (3 δόσεις), τότε το σύνολο μαζί με την εγγραφή – ανέρχεται στο ποσό των 250 €).

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

Οι προπονήσεις των μικρών μας αθλητών γίνονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 19:00 – 20:45.
Ως σημείο συνάντησης ορίζεται ο χώρος μπροστά από το κυλικείο του Καυτανζογλείου όπου θα βρίσκονται από τις 18:50 οι προπονητές-τριες του Συλλόγου για να υποδεχτούν τους νέους μας αθλητές και να απαντήσουν στα ερωτήματά σας. Οι προπονήσεις αυτή την εβδομάδα θα ξεκινούν στις 19:10 (Όσοι γονείς θα έρθουν για πρώτη φορά, ας είμαστε στην ώρα μας για να γίνει και η καταγραφή των στοιχείων των παιδιών).

Με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου ευχόμαστε σε όλους Υγεία και ευτυχία.

print

Written by