ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 13.9.2012

Την Πέμπτη 13-9-12 στις 21:30 θα γίνει το Διοικητικό Συμβούλιο του μηνός Σεπτεμβρίου. Το μέρος καθώς και τα θέματα που θα απασχολήσουν το Δ.Σ. θα οριστικοποιηθούν την επόμενη Δευτέρα.

Με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ βάζει μπρός τις μηχανές του για μια περίοδο δημιουργική, αποδοτική και πάνω από όλα ενδιαφέρουσα και ικανοποιητική για όλους τους εμπλεκόμενους.

Ο Σύλλογος λειτουργεί στηριζόμενος στην αμεσότητα και το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων (αθλητών, γονέων, προπονητών, παραγόντων). Δεν μας ενδιαφέρει η ποσότητα των αθλητών αλλά η από καρδιάς συμμετοχή των εμπλεκομένων (αθλητών, γονέων, φίλων) στα δρώμενα του συλλόγου.  Θέλουμε όσοι φίλοι-γονείς θα φέρουν τα παιδιά τους και έτσι θα έρθουν κοντά μας, να αισθάνονται ότι αποτελούν μέλη της οικογένειας του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και να ενδιαφέρονται για τη σωστή λειτουργία του. Εφόσον ο σύλλογος λειτουργεί «οργανωμένα» όλοι θα είμαστε κερδισμένοι και πολύ περισσότερο «τα παιδιά μας» οι αθλητές μας,  που είναι και το σημείο αναφοράς της ύπαρξης του συλλόγου. 

Όλα αυτά ρυθμίζονται από το εννεαμελές (9) Δ.Σ. – διπλανή φωτογραφία, που αποτελείται από γονείς και φίλους και οι οποίοι προσφέρουν ανιδιοτελώς το χρόνο τους την ενέργειά τους (και όχι μόνον), για την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου.

Με την έναρξη της καινούρια χρονιάς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά τους ανθρώπους που απαρτίζουν το Δ.Σ., τους προπονητές μας,  αλλά και όλους όσους με τον τρόπο τους βοηθούν στην απρόσκοπτη λειτουργία του συλλόγου.

print

Written by