Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΕΙΝΑΙ “ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ”

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Αλήθεια πόσο χαρούμενο μπορεί να σε κάνουν δύο ζευγάρια spikes, που σου προσφέρουν λέγοντας «για να τα έχει ο σύλλογος και να τα φορούν τα παιδιά που δεν μπορούν να αγοράσουν στην αρχή».

Η χαρά που μας έδωσε σήμερα, η Κατερίνα Κόλλια που τελείωσε το πανεπιστήμιο στη Θεσσαλονίκη  και τώρα κάνει το διδακτορικό της στη Γαλλία, ενώ παράλληλα εργάζεται και σε μια πολυεθνική εταιρία www.Decathlon.fr, δεν περιγράφεται. Μας δίνει το δικαίωμα να διατυμπανίζουμε. 

Οριστικά και αμετάκλητα, ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι μια πολύτεκνη οικογένεια.

Μόνον έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίζει τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ όποιος αθλητής, γονέας, προπονητής, παράγοντας ή και φίλος θέλει να έρθει κοντά στο σύλλογο.

Θέλουμε ο λιγοστός χρόνος που μας απομένει (το πολύ 50 χρονάκια ακόμη) να πιάνει τόπο. Αλήθεια, πότε πιάνει τόπο η προσπάθεια του δάσκαλου του προπονητή;  πιάνει τόπο ο χρόνος μας και η προσπάθειά μας μόνο με το να βλέπουμε τους αθλητές μας να βελτιώνουν τις επιδόσεις τους;  Μας συγκινεί και αυτό, αλλά έρχεται μακράν δεύτερο, στον τρόπο που αξιολογούμε εμείς το αποτέλεσμα. Εκείνο το οποίο μας κάνει να «πετάμε στα σύννεφα» είναι η συμπεριφορά και ο χαρακτήρας των αθλητών μας,  που πέρασαν από τα γκρουπάκια των μικρών αθλητών ή και των μεγαλύτερων και  παράλληλα τελείωσαν τις σπουδές τους ή βρήκαν το δρόμο τους στη ζωή και στην πρώτη γραμμή πλέον δημιουργούν. Είτε δημιουργούν τη δική τους οικογένεια, είτε ανοίγουν τα δικά τους φτερά και προσφέρουν με τη σειρά τους, είτε ακολουθούν το ρεύμα της ζωής που επέλεξαν· όποιο δρόμο και να πάρουν, ένα είναι το στοιχείο που μας κάνει να αρχίζουμε να πιστεύουμε ότι η προσπάθεια του προπονητή του δάσκαλου και καθηγητή δεν πάει χαμένη. Είναι ο τρόπος που βλέπει και αξιολογεί τα πράγματα, ο τρόπος που ενεργεί (στα πλαίσια των δυνατοτήτων του καθενός) ο τρόπος που αρπάζει τις ευκαιρίες και προασφέρει.

Είναι πολλά, πάρα πολλά τα παραδείγματα των αθλητών μας με τα οποία κατά καιρούς σας έχουμε βομβαρδίσει …. αλλά σήμερα έχουμε έναν καινούριο λόγο να νοιώθουμε «υπέροχα».

Η Κατερίνα Κόλλια πήρε τη σκυτάλη και οδηγεί την κούρσα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ σε προσφορά, σε αξίες και σε … “παράδειγμα προς μίμηση”.

Να είσαι καλά Κατερίνα μας … και εμείς σε αγαπάμε.

print

Written by